Connect with us
menopauzei-04082015

Stil

Care sunt simptomele menopauzei

Atunci cand incepem sa inaintam in varsta trebuie sa stim sa recunoastem singure care sunt simptomele menopauzei.

La un moment dat in viata fiecare femeie prezinta anumite schimbari fizice si hormonale, specifice incetarii ciclului menstrual. Uite cum depistezi singura simptomele menopauzei.

Specialistii in ginecologie explica femeilor ca simptomele specifice menopauzei sunt normale in randul fiecareia dintre noi si ca tot ce trebuie sa facem pentru a le putea observa este sa acordam putin mai multa atentie ciclului nostru menstrual.

CITESTE SI: UITE CUM S-A MURIT DE DRAGUL MODEI IN TRECUT. VEZI CHINURILE PRIN CARE TRECEAU FEMEILE

Unele dintre cele mai frecvente semne ale menopauzei in randul femeilor sunt  ciclurile menstruale neregulate, de intensitate si durata mai mare sau mai mica decat a ciclului normal.

Si puseurile de caldura se numara printre primele semne ale menopauzei. Nu trebuie insa sa va ingrijorati, este doar un semnal prin care corpul nostru ne anunta ca am ajuns la varsta infertilitatii. Desigur, cresterea temperaturii corpului poate avea loc atat in timpul zilei, cat si in timpul noptii si episoadele pot dura cateva minute.

CITESTE SI : VEZI CUM PRIVEAU FEMEILE SI BARATII AMORUL LA 1800

In general puseurile de caldura incep sa se manifeste cu 5 ani inaintea menopauzei, iar simptomele se manifesta la nivelul capului si al pieptului prin dureri si migrene.

Printre simptomele menopauzei se numara acumularea de grasime la nivelul abdomenului, subtierea firului de par, dureri la nivelul sanilor si scaderea volumului acestora.

Sursa foto: menopauza.entiro.eu

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top