Connect with us
parfumul

Stil

Ce fel de persoană ești, în funcție de parfumul pe care îl folosești

Ce fel de persoană ești, în funcție de parfumul pe care îl folosești:

MIROSUL DE CITRICE = PERSOANE TOLERANTE ȘI DESCHISE LA NOU
Persoanele care aplică pe piele și haine parfumuri pe bază de citrice (grepfruit, lămâie, portocale) sunt persoane care nu au nicio problemă să stea la aceeași masă cu un gay, o lesbiană, un preot sau un negru. Au mintea deschisă și fac eforturi mari să le deschide și celorlalți viziunea despre viață.

MIROSUL GURMAND = PERSOANE CĂPOASE
Dacă ai un parfum cu miros de cafea sau ciocolată, ești căpoasă din fire afară. Nimic nu îți convine decât atunci când ești în câștig de cauză. Pentru tine cafeaua și ciocolata sunt două capricii minore față de mofturile pe care le ai zi de zi în condică.

FOUGERE = PERSOANE FILANTROPE, IUBITOARE, ENERGICE
Fougere înseamnă scara dragostei în franceză, iar parfumurile fougere combină lavanda cu feriga, aromele de lemn, aromele pe bază de stejar sau mușchi. Dacă ai un astfel de parfum, l-ai ales pentru că tu încă mai crezi în dragoste și natură, pofta de viață și iubirea față de aproapele tău.

MIROSUL VERDE = PERSOANE PUSE PE ȘOTII
Dacă parfumul tău are un miros de ierburi aromatice sau chiar de mentă, asta înseamnă că ești o persoană pusă mereu pe glume. Pentru tine viața este ceva amuzant și trebuie să treci prin ea pentru a te împlini spiriual. Cel mai adesea o faci râzând.

MIROSUL PUTERNIC, PARFUMURILE MASCULINE = PERSOANĂ GREU DE ÎNDUPLECAT
Parfumurile masculine cu iz de after-shave sunt specifice persoanelor care nu tolerează foarte multe lucruri. Dacă ai un astfel de parfum, cei din jur trebuie să facă demonstrații kilometrice pentru a te convinge de buna lor intenție.

MIROSUL DE TABAC = PERSOANE NEHOTĂRÂTE
Cu toate că parfumurile pe bază de tabac sunt specific masculine, persoanele care se dau des cu acest tip de parfum sunt tot timpul nehotărâte: ar face o mie de lucruri și au idei ingenioase însă le este foarte greu să facă alegeri în viață.

MIROSUL ORIENTAL = PERSOANE SENZUALE, MISTICE
Dacă te dai cu un parfum cald și exotic (esență de cedru și santal) înseamnă că ai o personalitate destul de senzuală. Îți place s-o faci pe misteriosul și te atrag persoanele la fel ca tine, cele care nu își deschid viața din prima ca o carte.

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top