Ce fel de persoană ești, în funcție de șosetele tale preferate

08.07.2015
Ce fel de persoană ești, în funcție de șosetele tale preferate

Cu bulinuțe, tip jambiere sau șosete-balerini? Simple sau plușate? Descoperă ce spun șosetele pe care le porți des despre personalitatea ta!

Ce fel de persoană ești, în funcție de șosetele pe care le porți cel mai des:

ȘOSETELE SIMPLE ALBE

Cauți autenticitatea și simplitatea în cei din jurul tău și încă mai crezi în inocență și iubire. Pentru tine, oamenii speciali sunt aceia care dau tot ce au mai bun fără a regreta o secundă și fără a aștepta ceva în schimb.

CITEȘTE ȘI: DESCHIDE O UȘĂ DIN IMAGINE ȘI VEZI CE FEL DE PERSOANĂ EȘTI
ȘOSETELE SIMPLE NEGRE

Raționalizezi tot și da: la tine este valabilă expresia „Dragostea trece prin stomac”. Nu accepți ca doar tu să tragi într-o relație sau într-o casă și celălalt să nu facă mare lucru.

ȘOSETELE SIMPLE DE ORICE ALTĂ CULOARE

Ești o persoană deschisă însă ai anumite rețineri atunci când oamenii nu ți se par suficient de sinceri în comportamentul lor.

ȘOSETELE TIP JAMBIERE

Îți place să fii mereu activă și nu stai locului o clipă. Energia ta debordantă îi molipsește pe toți acolo unde ajungi. Chicotelile și buna dispoziția se aștern în urma ta.

ȘOSETELE TIP BALERINI

Ești o persoană foarte sensibilă și foarte romantică. Cu toate că s-ar putea să nu arăți asta, tratezi lucrurile cu multă delicatețe și nu concepi să începi o muncă fără migală.

ȘOSETELE CU BULINUȚE

Îți schimbi starea de spirit de la o oră la alta iar pe cei din jur asta îi poate înnebuni. Într-o zi trăiești un milion de stări.

ȘOSETELE RAINBOW

Dacă ai șosetele colorate în culorile cucubeului, ești o persoană tolerantă, extrem de empatică și de ajutătoare când celălalt este la ananghie. Respecți valorile și credințele celor din jur și chiar aperi diversitatea.

ȘOSETELE GROASE PLUȘATE

Dacă acestea sunt preferatele tale, ești o persoană foarte caldă dar și foarte rece în momentele cheie. Ai suficientă maturitate încât să nu crezi că tot ce zboară se și mănâncă.

DACĂ NU PORȚI DELOC SOSETE

Trăiești precum un hippiot. Pentru tine nu contează decât momentul. Acționezi în funcție de context și niciodată cu agresivitate sau violență verbală.

Sursa foto: natsumidungeon.blog126.fc2.com