Connect with us

Stil

Ce spune despre tine poziţia în care îţi ţii picioarele

Orice poziţie în care îţi ţii picioarele spune despre personalitatea ta mai mult decât ai putea descrie tu însăţi prin cuvinte.

Poziţia e asociată cu momentele în care te simţi în largul tău, dar păstrezi totuşi o undă de reţinere. Mesajul este: “Hai să vedem ce se mai întâmplă”. E potrivită la întâlnirile cu oameni cunoscuţi recent.

RTEmagicC_prudenta.jpg

 

Cel mai probabil, vrei să treci drept o persoană cu valori şi principii ferme. Mesajul pe care îl transmite postura picioarelor (combinată cu spatele şi capul ţinute la fel de drept) este: “Ai încredere în mine, ştiu exact ce fac!”.

RTEmagicC_corecta.jpg

Este o poziţie a picioarelor care invită la o atitudine relaxată, puţin poznaşă. Nu este exclus, de exemplu, ca atunci când balansezi un picior şi te joci cu pantoful, să interpretezi un mic rol, fie din registrul seducţiei, fie din cel al bârfei.
jucausa_89237ceb8d

O postură care sugerează nonconformismul şi spune ceva de genul: “Confortul meu vine înaintea regulilor sociale”. În funcţie de caz, cea care adoptă această poziţie a picioarelor mai poate fi caracterizată şi ca îndrăzneaţă.

RTEmagicC_nonconformista.jpg

Astfel aşezată, obţii nişte curburi ale corpului care trimit către registrul lasciv. Poate fi poziţia de “atac” a oricărui flirt. Iar mesajul pe care îl transmiţi este cât se poate de provocator: “Îmi placi, ce ai de gând să faci mai departe?”.

RTEmagicC_senzuala.jpgAceastă poziţie a picioarelor sugerează o persoană care vrea să pozeze în ingenuă sau copilăroasă. E caracteristică pentru femeia-copil, al cărei mesaj e: “Hai să ne jucăm!”. Contextele potrivite sunt cele legate de flirt.
RTEmagicC_provocatoarea.jpg

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top