Votez Alegeri Locale 2020, stiri, rezultate, exit poll

Ce spune despre tine poziţia în care îţi ţii picioarele

09.11.2015
Ce spune despre tine poziţia în care îţi ţii picioarele

Orice poziţie în care îţi ţii picioarele spune despre personalitatea ta mai mult decât ai putea descrie tu însăţi prin cuvinte.

Poziţia e asociată cu momentele în care te simţi în largul tău, dar păstrezi totuşi o undă de reţinere. Mesajul este: “Hai să vedem ce se mai întâmplă”. E potrivită la întâlnirile cu oameni cunoscuţi recent.

RTEmagicC_prudenta.jpg

 

Cel mai probabil, vrei să treci drept o persoană cu valori şi principii ferme. Mesajul pe care îl transmite postura picioarelor (combinată cu spatele şi capul ţinute la fel de drept) este: “Ai încredere în mine, ştiu exact ce fac!”.

RTEmagicC_corecta.jpg

Este o poziţie a picioarelor care invită la o atitudine relaxată, puţin poznaşă. Nu este exclus, de exemplu, ca atunci când balansezi un picior şi te joci cu pantoful, să interpretezi un mic rol, fie din registrul seducţiei, fie din cel al bârfei.
jucausa_89237ceb8d

O postură care sugerează nonconformismul şi spune ceva de genul: “Confortul meu vine înaintea regulilor sociale”. În funcţie de caz, cea care adoptă această poziţie a picioarelor mai poate fi caracterizată şi ca îndrăzneaţă.

RTEmagicC_nonconformista.jpg

Astfel aşezată, obţii nişte curburi ale corpului care trimit către registrul lasciv. Poate fi poziţia de “atac” a oricărui flirt. Iar mesajul pe care îl transmiţi este cât se poate de provocator: “Îmi placi, ce ai de gând să faci mai departe?”.

RTEmagicC_senzuala.jpgAceastă poziţie a picioarelor sugerează o persoană care vrea să pozeze în ingenuă sau copilăroasă. E caracteristică pentru femeia-copil, al cărei mesaj e: “Hai să ne jucăm!”. Contextele potrivite sunt cele legate de flirt.
RTEmagicC_provocatoarea.jpg