Connect with us
nas

Stil

Ce spune nasul despre tine

A-Big-noseNasul mare. Persoanele cu nas mare au dorsumul putin mai lat, precum si un varf si nari mari. Putere, determinare, calitati de lider, orgoliu, dorinta de a lucra pe cont propriu, acestea sunt cuvintele cheie care ii caracterizeaza pe cei care detin un nas mare. Urasc sa primeasca ordine si prefera sa fie proprii lor sefi.

A-small-noseNasul mic. Persoanele care au nas mic au dorsumul scurt, ingust si un varf nici prea rotund, nici prea plat. Exceleaza in activitati de grup, care le pun la bataie imaginatia si spontaneitatea. Uneori sunt nerabdatori si se simt frustrati destul de repede. De aici si pana la izbucniri de furie nu mai e decat un pas. Incearca mereu sa ii ajute pe cei din jur, muncesc din greu cand le place ceea ce fac si nu ii deranjeaza sa faca activitati repetitive.

Long-NoseNasul lung. Persoanele cu nas lung au un dorsum vizibil lunguiet. Afaceristi din nastere, cu spirit intreprinzator si o ambitie iesita din comun, ei se lauda cu instincte bune si reusesc sa ii cucereasca pe cei din jur prin carisma de care dau dovada.

short-NoseNasul scurt. Posesorii unui dorsum scurt sunt loiali. Din pacate, le lipseste determinarea si ambitia si se simt adesea coplesiti de cei mai puternici si mai orgoliosi decat ei. Sunt ca niste copii, se bazeaza mult pe emotii, sunt buni si plini de compasiune, insa sensibilitatea de care dau dovada le aduce dezavantaje.

Straight-NoseNasul drept. Cunoscut si ca nasul grecesc, acesta are nari inguste si o alura foarte nobila. Posesorii lui sunt considerati de o desteptaciune iesita din comun, precum si foarte altruisti. Sunt disciplinati, foarte meticulosi si datorita organizarii de care dau dovada tind sa aiba succes in viata si cariera.

Turned-up-NoseNasul carn. Dorsumul nasului carn este usor arcuit in sus. Persoanele carne sunt optimiste, bune si au un caracter de admirat. Iubitori si un adevarat sprijin pentru cei din jur, sunt oameni pe care oricine se poate baza la nevoie.

Hooked-NoseNas coroiat. Se aseamana cu cei care au nas mare, insa in cazul lor totul e putin exagerat. Ca sa te intelegi cu o astfel de persoana terbuie sa ii arati ca o respecti si ca este importanta pentru tine. Oamenii cu aceasta conformatie sunt foarte stricti in ceea ce priveste drumul pe care si l-au ales in viata. Nu se lasa influentati de nimeni si nimic si au o vointa de fier.

Roman-NoseNasul roman. Nasul roman este drept, cu o mica proeminenta la radacina. Sunt hotarati si ambitiosi cei care au acets tip de conformatie. Lideri innascuti, ei au personalitati puternice si prefera sa se gandeasca intens inainte de a lua o hotarare. Sunt buni organizatori si nu se sperie de munca.

Wavy-NoseNasul ondulat. Usor de recunoscut datorita unei excrescente aproape de radacina. Oamenii cu acest tip de nas sunt foarte iubitori si placuti de cei din jur. Carismatici, isi fac usor prieteni si reusesc sa pastreze relatiile bune cu ei.

Nubian-NoseNasul nubian. Acets tip de nas are aripile nazale late si narile mari. Oamenii cu astfel de conformatie sunt mereu in cautare de solutii si incearca sa vada constant partea plina a paharului. Sunt curiosi, deschisi la minte, atragatori, expresivi si nu se sfiesc sa dea frau liber ideilor si sentimentelor.

Sursa: i-facts.info

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top