Connect with us

Stil

Cele mai spectaculoase 5 muzee NOI din lume

Lumea este plina de muzee incredibile care merita sa fie vizitate inainte de a muri, insa exista totodata o serie de noi spatii de arta care le ameninta pe cele vechi si merita cunoscute.

1. GALERIA NATIONALA DIN SINGAPORE

Muzeul prezinta cele mai importante realizari ingineresti ale artistilor si arhitectilor nationali si internationali. Se va deschide in noiembrie, anul acesta.

CITESTE SI> STATUL ISLAMIC IMPUSCA IN CAP 10 MEDICI. VEZI AICI IMAGINEA TERIFIANTA

2. MUZEUL DE MAINE DIN RIO DE JANEIRO

Odata cu sustinerea Campionatului Mondial de Fotbal din 2014, Brazilia a investit serios in constructii, iar una dintre acestea este Muzeul de maine sau MUZEUL VIITORULUI. Aici sunt expuse cele mai interesante lucruri in materie de tehnologie futurista.

3. MUZEUL DE FOTOGRAFIE SI ARTA VIZUALA DIN MAROC
muzee1
Fotografia este una din modalitatile de exprimare a artei dar care provoaca controverse serioase in lumea musulmana. In Maroc exista totusi un astfel de muzeu, fara inhibitii.

4. MUZEUL NATIONAL SMITHSONIAN DE ISTORIE SI CULTURA AFROAMERICANA DIN WASHINGTON
muzee2
Mostenirea afroamericana este transpusa in cladirile muzeului Smithsonian din Washington. Muzeul a fost creat si pentru discursul impotriva discriminarii rasiale.

5. THE BROAD DIN SUA

Un nou muzeu apare in Los Angeles. Acesta va expune arta contemporana cu mai mult de 2 milioane de opere de arta ale lui Andy Warhol, Lichtenstein si Basquiat, printre altii. Aceste opere de arta vor deschide dezbateri politice si economice in mai multe tari.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top