Connect with us

Stil

Special PASTE 2015: 10 MESAJE SI URARI DE PASTE

FRESH24.RO, cel mai nou site de stiri din Romania, iti ureaza un Paste Fericit alaturi de cei dragi, puterea de a spera in continuare indiferent de greutati si multa iubire de primit si oferit. Nu inainte de toate, multa sanatate cititorilor nostri si o sarbatoare cat mai imbelsugata!

MESAJE SI URARI DE PASTE 2015>

1. Fie ca bucuria Invierii Domnului sa va aduca in suflet Liniste si Pace si Fericirea de a petrece aceste clipe magice cu cei dragi. Hristos a inviat !

CITESTE SI> CELE MAI SPECTACULOASE 5 MUZEE DIN LUME

2. Sfanta sarbatoare de Paste este un moment in care dragostea, pacea si seninatatea se unesc in numele Domnului. Hristos a inviat!

3. Invierea Domnului sa fie un moment de pace si iertare pentru toti.

4. Sarbatori fericite incarcate de lumina, seninatate, bucurie si dragoste!

5. Un iepuras cu boticul alb. A venit la voi in prag. Sa v-aduca oul rosu. Care sa va umple cosul. CIOCNITI? HRISTOS A INVIAT!

6. Iepurasul si-a pierdut agenda cu adrese… Traieste sarbatoarea cu adevarat, iepurasul va simti si va ajunge si la tine. Exista un iepuras care ne aduce fiecaruia dintre noi sentimentul sacru al Invierii Domnului.

7. As vrea sa petrecem Pastele impreuna. Desi stiu ca nu e posibil, iti voi fi alaturi cu sufletul si sper ca speranta Invierii sa mi te aduca aproape in curand! Paste fericit!

8. Mi-am facut ‘wishlist-ul’ de Paste… te vreau pe tine in gradina, in casa, in ganduri si in suflet! Daca dai reply, inseamna ca mi-am primit cadoul asa ca iepurasul poate sa isi vada de treaba anul asta!

9. De paste te provoc la concurs de spart oua. Am o presimtire ca voi fi cel mai bun sau ca te voi lasa sa castigi daca iepurasul ma va umple de generozitate si compasiune! Ce zici? Te risti?

10. „Fie că Sfântă Lumina de Paşte să va lumineze calea cea bună spre fericire şi bucurie. Paşte Fericit!”

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top