Comedia verii, filmul ,,Mame bune si nebune” – de vineri, in cinematografe

28.07.2016
Comedia verii, filmul ,,Mame bune si nebune” – de vineri, in cinematografe

„Mame bune şi nebune”, creat de scenaristii filmului „Marea Mahmureala” prezinta actritele Mila Kunis, Kristen Bell ai Annie Mumolo intr-o postura inedita, de mame neconformiste! Au decis sa renunte la prejudecati, in favoarea distractiei.

Un film distribuit de Freeman Entertainment, comedia „Mame bune şi nebune” are premiera la cinema din 29 iulie 2016.

Productia a avut deja avanpremiera în România, prilej cu care le-a oferit o experienţă unică fanilor şi vedetelor care au avut ocazia să asiste la prima proiecţie a filmului.

Amalia Enache, Ioana Ginghină, Nicole Cherry, Roxana Iliescu, Cristina Cioran, Claudia Pavel, Irina Mohora, Ana-Maria Barnoschi, Kamara şi Dan Cruceru sunt doar câteva dintre celebrităţile care au salutat lansarea filmului ,,Mame bune şi nebune” pe marile ecrane.

Comedia-verii,-filmul-,,Mame-bune-şi-nebune”-intră-de-vineri-în-cinematografe-2

Comedia-verii,-filmul-,,Mame-bune-şi-nebune”-intră-de-vineri-în-cinematografe-1
Comedia-verii,-filmul-,,Mame-bune-şi-nebune”-intră-de-vineri-în-cinematografe-1

Acţiunea filmului ,,Mame bune şi nebune” ne-o prezintă în prim plan pe Amy (Kunis), cea care aparent are o viaţă perfectă: o căsnicie fericită, copii isteţi, o casă minunată şi o carieră în ascensiune. Cu toate acestea, munceşte mult, se ocupă de gospodărie şi este pe punctul de a ceda nervos din cauza epuizării. Sătulă să respecte toate regulile impuse de societate, aceasta face echipă cu alte două mame depăşite de realitate, în misiunea de a se elibera de responsabilităţile convenţionale.

Acţiunile lor iresponsabile, nepotrivite pentru orice mamă, aduc trioul de belea în conflict deschis cu grupul mamelor perfecte de la şcoală şi reprezentanta acestora. Rezultatul va stârni hohote de râs…