Connect with us
Confesiune: cum se făcea sex acum 50 de ani!

Stil

Confesiune: cum se făcea sex acum 50 de ani!

Data viitoare când nu ai chef de sex, nu îţi mai refuza iubitul, pe motiv că eşti obosită şi stresată. Bucură-te că ai voie să faci sex normal în poziţii anormale.’

În 1900 doar poziţia pe care o ştim azi drept misionarului era acceptată. Oricare altă poziţie era considerată o perversiune. Nu doar sexul înaintea căsătoriei era blamat, ci şi o serie de gesturi sexuale între soţi, care azi ni se par… lipsite de fantezie!

De exemplu, o practică mai mult decât revoltătoare la 1900, era simplul fapt de a vă atinge trupurile cu buzele şi limba! O soţie înţeleaptă îşi făcea un scop din a nu-i permite niciodată soţului să o vadă dezbrăcată.

Totodată, ea trebuia să aplice tot felul de şiretlicuri pentru a evita sexul cu soţul ei, cum ar fi să mimeze dureri de cap şi să-l cicălească (mda, se pare că e moştenire genetică), pentru ca lui să-i piară pofta de sex. În cazul în care bărbatul iniţia însă sexul, femeia era obligată să stea cât mai nemişcată şi să nu arate deloc entuziasm cu privire la ce se întâmplă.

Nu-i aşa că îţi vei strânge iubitul cu putere în braţe când se aşează lângă tine în pat diseară?

Că tot veni vorba, în anii 1950 o femeie îşi strângea pentru prima oară soţul în braţe în momentele de intimitate abia după vreo 15 partide de sex, ce aveau loc bineînţeles după căsătorie!

Am aflat acest lucru de la Aurora, o femeie în vârstă de 75 de ani, care a acceptat să dezvăluie pentru cititoarele Unica.ro cum se făcea sex acum 50 de ani! Descoperă un interviu palpitant despre plăceri orgasmice cenzurate de mentalitatea inchistată a acelei perioade…

M-a cerut în căsătorie a doua zi după ce am făcut cunoştinţă’

Aurora l-a cunoscut pe Victor în primul an de facultate. Mergea cu colegele de facultate la cinematograful Patria, acolo unde i-a atras atenţia viitorul soţ.

Victor a intrat în vorbă cu mine după film. Eşti tare drăguţă, mi-a spus, iar eu i-am zâmbit. M-a întrebat dacă mă mai poate vedea, iar eu i-am zis că învăţ la facultatea de limbi străine. M-a întrebat dacă mă poate aştepta după ore, iar eu i-am zis indiferent- dacă vrei.’

Pe atunci bărbaţii cereau permisiunea pentru cel mai mic gest de curtoazie. De fapt, o asemenea abordare la cinema era un gest de obrăznicie.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

1 Comment

1 Comment

  1. Iris

    2020-03-07T11:28:03+02:00 at 11:28

    Doar in satele romanesti se pretindea a fi virgina in acei ani, in Ardeal nu era asa ceva la moda decat inainte de Primul Razboi Mondial. Erau tarani cei din povestioara, cu 50 de ani in urma avem 17 ani impliniti si-mi amintesc de comportamentul si felul de cum se apropiau cei tari de fete frumoase!!! Uratele erau excluse, ele faceau orice doar sa fie in atentia cuiva!!! Averea parintilor era totusi prima conditie la fata si atractia principala ca cel interesat sa aibe masina la scara, apartament mobilat, sa n-aibe treaba cu nimic si vinul sa vina de la tara pe langa mancarea sanatoasa!!! Fete cu copiii erau si mai interesante ca venea bani mai multi ce ele, erau chiar indraznete barbatii tineri in anii 1966 deja, auzeam de la fetele mari din vecinatate in Ardeal. La Bucuresti era trai ca la Paris daca stiai franceza :))) Am fost acolo, am vazut.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top