Connect with us

Stil

CROMOTERAPIA: Ce parte a corpului vindecă fiecare culoare

Metoda prin care poți introduce cromoterapia în viața ta este folosind culori cât mai multe, pentru o sănătate și o dispoziție cât mai bune. Terapia nu implică folosirea fizică a culorilor (lucru imposibil) ci prin metode indirecte: consumul de alimente verzi, a purta haine de diferite culori sau chiar modul în care îți vopsești părul poate influența la starea ta de spirit.

IATĂ ȘI CE PARTE A CORPULUI VINDECĂ FIECARE CULOARE:
ROȘU:
Este una dintre culorile cele mai stimulante ajutând la crearea energiei necesare pentru o circulație mai bună a sângelui (nu degeaba sângele are această culoare!). Atenție, însă! Nu folosiți culoarea roșie în cazul în care sunteți sensibili din punct de vedere emoțional!

PORTOCALIU: Favorizează chakra sacrală și influențează vindecarea dezechilibrelor energetice la nivelul rinichilor.

GALBEN: Această culoare funcționează ca antiseptic și are faimă de culoare detoxifiantă (nu te mai întreba de ce limonada are această culoare).

TURCOAZ: În combinațiile vestimentare cu roșul, turcoazul poate oferi un plus de energie într-o zi obositoare de muncă.

ALBASTRU: Este cea mai calmantă dintre culori și este recomandată pentru persoanele care suferă de tulburări de somn.

VIOLET: Este culoarea ideală pentru persoanele care au probleme cu vederea sau sunt predispuse la boli nervoase.

VERDE: Este considerată una dintre cele mai sănătoase culori. Creează o stare de confort și activează toate chakrele în doar câteva miimi de secundă.

MARO: Această culoare este recomandată dacă ai un examen dificil de trecut. Stimulează gândirea și capacitatea de a memora date și fapte.

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top