Connect with us
Cum să alegi un rimel în dependență de peria acestuia?

Stil

Cum să alegi un rimel în dependență de peria acestuia?

Ochii sunt oglinda sufletului, de aceea privirea trebuie mereu accentuată. Cel mai bun aliat în acest sens este desigur un rimel! Piața produselor cosmetice este foarte variată. Producătorii promit efecte spectaculoase la fiecare produs lansat. Și pentru că există destul de multe branduri, atunci produse cosmetice sunt și mai multe. Astfel, un rimel ales corect, acesta vă poate ajuta să vă schimbați aspectul. Nu numai etichetele de pe ambalaj vă vor ajuta să faceți alegerea corectă. Vă spunem mai jos ce tipuri de perii pentru rimel există.

  • Netedă, cu peri de lungime medie

Este un rimel versatil și potrivit pentru majoritatea fetelor pentru a nuanța genele pur și simplu dimineața înainte de muncă. Alungire ușoară, volum moderat, curbare grațioasă – la asta vă puteți aștepta de la un rimel cu o astfel de perie.

  • Perie din silicon arcuită

O astfel de perie vă poate oferi efectul dorit de la un rimel. Gene alungite și voluminoase, un rezultat oarecum dramatic, apropiat de efectul genelor false.

  • Drepte, cu peri scurți 

Astfel de pensule par simple și, în general, nu promit nimic ieșit din comun – doar separare îngrijită și retușuri ușoare cu culoare. Pentru un „no makeup makeup” se potrivește perfect. Un rimel cu o astfel de perie dar și cu alte tipuri puteți găsi on line https://makeup.ro/categorys/23466/

  • Perie cu vârful rotunjit

Producătorii adesea rotunjesc vârful pensulei – acest lucru este făcut astfel încât să fie ușor de vopsit genele cele mai greu accesibile și mici, aproape invizibile, care sunt mai aproape de colțul interior al ochilor. În același timp, aceste perii oferă volum și curbează frumos genele.

  • Perie pufoasă de dimensiuni mari

Periile mari „dințate” sunt potrivite pentru cei care caută totul într-o singur produs: alungire, volum, îndoire, densitate și separare. Este înlocuitorul perfect pentru gene false sau extensii de gene. Folosind un rimel cu o astfel de perie, veți obține un rezultat atât de spectaculos încât puteți refuza săgețile strălucitoare sau machiajul smokey.

  • Perie cu mâner curbat

Există rimeluri pentru cei care apreciază nu atât rezultatul în sine, cât confortul în procesul de aplicare. Această perie, este un cadou pentru cei ce întâlnesc dificultăți, încercând să aplice rimelul cu atenție peste gene. În plus veți obține gene voluminoase și cu un efect frumos de alungire.

În zilele noastre, rimelul este un produs indispensabil în trusa de machiaj a fiecărei femei. Nu ne rămâne decât să-l alegem pe cel potrivit, și vom fi mereu gata să cucerim lumea!

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top