Connect with us
Cum sa folosesti uleiul de cocos pentru copilul tau

Stil

Cum sa folosesti uleiul de cocos pentru copilul tau

Uleiul de cocos poate fi un ingredient minune pentru copilul tau. Iata de ce!

Nu-i asa ca in ultimul timp ai auzit tot mai des de uleiul de cocos si beneficiile sale? Il poti folosi cu incredere in tratamentele cosmetice preparate in casa, iti poti masa cu el tot corpul si il poti adauga in mancarurile tale favorite. Practic, se numara printre cele mai sanatoase grasimi vegetale. Daca nu l-ai utilizat pana acum, iti recomandam sa il iei in considerare, mai ales pentru faptul ca il poate folosi intreaga ta familie.

ACESTA ESTE CEL MAI EFICIENT REMEDIU PENTRU CRESTEREA PARULUI! IL INCERCI SI TU?

Uleiul de cocos este grozav si pentru copilul tau. Spre exemplu, bebelusii adora masajul, mai ales daca ingredientul cheie este uleiul de cocos. Acesta este foarte delicat cu pielea lor extrem de fragila, asa ca il poti folosi fara probleme in locul produselor din comert. Aplica acest ulei si pe capul bebelusului, chiar inainte de baie, pentru a indeparta impuritatile caracteristice scalpului in primele saptamani de viata.

Studii efectuate recent demonstreaza faptul ca uleiul de cocos are efecte pozitive asupra copiilor care sufera de autism, asa ca acestia trebuie masati periodic cu acest ingredient natural. Pentru ca nu are niciun miros, el nu este neplacut pentru copil.

Daca micutul tau are iritatii din pricina scutecelor, uleiul de cocos il poate calma mai rapid decat alte produse pentru bebelusi. Ai putea incerca! Chiar si micile bubite de pe corp sau fata pot fi ameliorate cu ajutorul acestei grasimi vegetale. Pune cateva picaturi din acest ulei in apa pentru baie si pielea copilului va fi mult mai fina si mai hidratata.

Puiul tau se confrunta cu eczema? Uleiul de cocos este solutia ideala si non-chimica. Proprietatile sale antiinflmatorii vor ajuta la refacerea pielii. Si muscaturile de tantar sunt calmate daca masezi usor pielea afectata.

Sursa foto: be-calm.ca

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top