Connect with us
Niki Minaj, prima declarație la două săptămâni după ce a născut. Care este sexul bebelușului

Externe

Niki Minaj, prima declarație la două săptămâni după ce a născut. Care este sexul bebelușului

Niki Minaj a făcut primele declarații în legătură cu bebelușul ei pe care l-a născut în urmă cu două săptămâni. Vedeta a fost foarte discretă pe toată perioada sarcinii, și și-a ținut fanii la distanță de viața ei personală. În urmă cu două săptămâni, Niki a născut, iar de atunci și până astăzi, a ascuns sexul bebelușului.

Niki Minaj are un băiețel

Niki Minaj a născut un băiețel de care a declarat că este foarte îndrăgostită. Niki și-a dorit să țină departe curioșii de viața ei personală și mai ales, de povestea primei ei sarcini și a nașterii. Vedeta a dat viață în urmă cu două săptămâni, și de atunci până astăzi, și-a lăsat fanii să speculeze cu privire la sexul bebelușului. Ultima postare pe Instagram a fost pe 1 august, și de atunci, nimeni nu a mai știut nimic de starea viitoarei mămici.

Ei bine, după ce le-a întins curiozitatea la maximum, Niki le-a dezvăluit astăzi fanilor, că este mamă de băiețel. El este primul copil al cuplului Niki Minaj – Kenneth Petty.

Vedeta a spus că este îndrăgostită nebunește de fiul ei care este băiatul ei preferat din întreaga lume. Niki nu a dorit să le spună fanilor ce nume i-a pus copilului și nici nu le-a arătat vreo poză cu el.

Niki Minaj, prima declarație la două săptămâni după ce a născut. Care este sexul bebelușului

Tot ce a făcut public au fost niște felicitări pe care ea și soțul ei le-au primit de la prieteni – vedete cunoscute, cum ar fi Beyonce, Kim Kardashian, sau Winnie Harlow.

Presa străină scrie că Niki Minaj a născut pe 30 septembrie, la o lună după ce a devăluit publicului că este gravidă.

Cântăreața și soțul ei s-au căsătorit în luna octombrie a anului trecut.

Niki Minaj, prima declarație la două săptămâni după ce a născut. Care este sexul bebelușului

Onika Tanya Maraj, cunoscută după numele de scenă Nicki Minaj, este o rapperiță, cântăreață, compozitoare și actriță americană, originară din Trinidad și Tobago.

Ea a debutat în anul 2007 cu mai multe mixtape-uri. Încă de mică a iubit actoria și muzica, a cântat la clarinet și a jucat în mai multe piese de teatru, unde a și câștigat.

În anul 2010 a lansat primul său album numit Pink Friday, care a numit-o noua regină a muzicii hip-hop/rap. Discul s-a bucurat de un succes extraordinar, iar unele publicații au numit-o pe Niki Minaj „Noua regină a muzicii hip-hop”.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top