Connect with us
S-a născut cel mai bătrân bebeluș din lume. Este de o seamă cu mama lui

Social

S-a născut cel mai bătrân bebeluș din lume. Este de o seamă cu mama lui

În urmă cu mai bine de o lună, s-a născut cel mai bătrân bebeluș din lume. Vestea a uimit pe toată lumea și puțini au putut înțelege fenomenul care a avut loc în familia nou-născutului. Astfel, este vorba despre un copil născut de curând, care a bătut orice record și poate fi catalogat drept cel mai „bătrân” bebeluș. Află cum este posibil acest lucru.

Cum s-a născut cel mai bătrân bebeluș

Un bebeluș din statul american Tennessee s-a născut dintr-un embrion care fusese criogenat în luna octombrie a anului 1992, respectiv în urmă cu 28 de ani. Pe 26 octombrie s-a produs marea minune, care a șocat pe toată lumea. Mama copilului are 29 de ani și s-a născut cu doar 18 luni înainte de nou-născutul ei, ceea ce a șocat pe toată lumea care nu înțelege fenomenul.

La naștere, fetița a bătut recordul deținut anterior de un alt copil care s-a născut în 2017, la 24 de ani după ce a fost înghețat în formă embrionară. Se pare că este vorba chiar despre sora mai mare a lui Molly Everette Gibson, care a fost și ea o campioană la un moment dat.

Tina Gibson, mama celor mici, este foarte fericită că a devenit mămică în acest mod și crede că fiicele ei sunt campioane. Ele au fost perfecr sănătoase la naștere și le așteaptă o viață normală. Cele două fetițe au fost criogenate în același timp și nu se știe care sunt părinții acestora, deoarece au vrut să rămână anonimi la acel moment.

„E destul de greu să înțelegi cum se întâmplă asta, dar, în ceea ce ne privește, Molly este micul nostru miracol.”, a declarat mama fetei.

sarcinile au fost posibile prin intermediul unei organizații nonguvernamentale care primește astfel de embrioni donați de la familiile care au apelat la fertilizarea in vitro și care, dintr-un motiv sau altul, au decis să nu meargă mai departe cu procesul. Embrionii donați sunt păstrați așa cum trebuie și vor fi donați celor care vor să devină părinți, dar se luptă cu infertilitatea.

„Atâta timp cât sunt păstrați corect în recipientul cu azot lichid, la -396 de grade, embrionii pot fi viabili pe termen nelimitat”, a declarat embriologul Carol Sommerfelt de la Centrul Național de Donare a Embrionilor.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Social

To Top