Connect with us

Stil

Google te provoaca la test de Ziua Pamantului: CE ANIMAL VA REPREZINTA?

Astazi este Ziua Pamantului si gigantul Google sarbatoreste ziua planetei printr-un Doodle atragator. In plus, Google te invita la un test din care vei descoperi ce animal te reprezinta.

Ziua Pamantului se sarbatoreste an de an in data de 22 aprilie. Aceasta sarbatoare este un succes obtinut de miscarile ecologice din toata lumea, in special de cea americana. Evenimenul s-a nascut intr-o perioada in care existau mai multe nemultumiri sociale la nivel global: inabusirea revoltei studentilor impotriva razboiului din Cambodgia, „Masacrul din 4 mai” sau aparitia fibrelor optice.

CITESTE SI: DAN CAPATOS, ATAC LA SEFA CNA: „ESTE O ORDINARA”

Ziua Pamantului a aparut prima oara in 1970 si a fost fondata de senatorul american Gaylord Nelson pentru a trage un semnal de alarma asupra clasei politice privind deciziile pe care le iau si afecteaza mediul inconjurator.

Ziua Pamantului s-a sarbatorit apoi, treptat, de intreaga planeta. Din 1990, aceasta sarbatoare a devenit una internationala: 141 de tari s-au alaturat demersului de a lupta pentru protejarea planetei.
ziua pamantului 01
Abia din 2009 Ziua Pamantului este o sarbatoare oficiala recunoscuta de Organizatia Natiunilor Unite, stabilita pe 22 aprilie.
ziua pamantului 02
Google te supune unui test de Ziua Pamantului pentru a afla ce fel de animal esti. Poti face testul accesand pagina Google si dand click pe logo-ul site-ului. Printre intrebari se numara: „Ce faceti de obicei vineri seara?”, sau „Dv. si cel mai bun prieten al dumneavoastra apareti la o petrecere cu tinute identice. Cum reactionati?”. Testul contine 6 intrebari simple ale caror raspunsuri iti vor spune ce fel de animal esti, conform Google.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top