Connect with us
buze

Stil

Iata ce spun buzele despre tine

Fă-ţi propria amprentă de buze şi vezi care dintre următoarele 8 amprente ţi se potrivesc, pentru a afla ce spun buzele tale despre tine!

Ce spun buzele despre tine – Buzele-triunghi

Ce spun buzele despre tine - Buzele-triunghi

Eşti extrem de grijulie! Ai capacitatea de a recunoaşte abilităţile şi talenul celor din jur şi îi ajuţi mereu să îşi atingă scopurile, chiar dacă asta înseamnă să te laşi pe tine pe locul doi. Te-ai potrivi extrem de bine în rolul de profesor, consilier sau orice fel de job în cadrul resurselor umane.

Ce spun buzele despre tine – Buzele-dreptunghi

Buzele-dreptunghi

Eşti „sarea şi piperul” oricărei comunităţi, sufletul petrecerilor, persoana la care toată lumea aleargă pentru sfaturi şi ajutor. Eşti responsabilă şi preacută, ceea ce îi face pe cei din jur să se bazeze pe tine cu încredere, în orice situaţie.

Ce spun buzele despre tine – Buzele-închise

Buzele-închise

Eşti extrem de încăpăţânată şi, odată ce ţi-ai fixat o idee, cu greu mai poate cineva să te facă să te răzgândeşti. Cu toate acestea, încăpăţânarea ta are şi părţi bune! Fiind foarte hotărâtă, eşti capabilă să duci la bun sfârşit orice îţi propui şi, indiferent de promisiunile pe care le faci, reuşeşti mereu să te ţii de cuvânt!

Ce spun buzele despre tine – Colţurile-deschise

Colţurile-deschise

Dacă colţurile buzelor tale sunt deschise şi nu se ating, înseamnă că eşti te plictiseşti extrem de rapid şi îţi place mereu să te menţii ocupată. Nu poţi sta prea mult timp în acelaşi loc sau făcând aceeaşi activitate, deci găseşti mereu lucruri noi şi interesate de făcut, ceea ce îi face pe cei din jur să nu poată să ţină pasul cu tine.

Ce spun buzele despre tine – Buza de jos mai plină

Buza de jos mai plină

Eşti extrem de generoasă şi nu te sfieşti când vine vorba de a-i ajuta pe alţii, sau de a le da câte ceva chiar şi din puţinul tău. De asemenea, te pricepi foarte bine la exprimarea dorinţelor şi sentimentelor tale, ceea ce te face un foarte bun orator, scriitor, sau profesor.

Ce spun buzele despre tine – Buze cu linii de stres

Buze cu linii de stres

Liniile de stres sunt cele care traversează buza de jos în sus (aspect de buze uscate). Acestea reprezintă lucrurile sau micile probleme care te îngrijorează şi de care nu ai avut încă timp să te ocupi. Dacă apar şi pe buza de jos, ele reprezintă lucrurile despre care nu vrei să vorbeşti deşi, probabil, ar trebui să o faci!

Ce spun buzele despre tine – Buze cu linii de stres

Buze cu contur închis

Conturul închis în printul buzelor tale, este o indicaţie a faptului că eşti copleşită atât de viaţa ta personală, cât şi de cea profesională. Eşti „D-na Stres”, ceea ce înseamnă că eşti supusă la mai multe „probleme” în viaţa de zi cu zi decât poţi duce. Sentimentele copleşitoare pot duce la mai multe tipuri de probleme de sănătate legate de stres, aşadar, ar fi cazul să le rezolvi!

 

Ce spun buzele despre tine – Buzele-fantomă

Buzele-fantomă

Indiferent de cât ruj sau gloss îţi pui pe buze, imprimarea lor tot nu este destul de clară. Acest lucru înseamnă că eşti extrem de obosită şi că ai nevoie, urgentă, de o pauză! Energia ta se apropie de zero şi asta te împiedică să rezolvi până şi cele mai simple sarcini din viaţa de zi cu zi. Ar fi cazul să-ţi iei o vacanţă, înainte ca organismul tău să o facă singur!

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

1 Comment

1 Comment

  1. Dragomir Cristina

    2014-10-20T10:37:36+03:00 at 10:37

    clar…stres scrie pe mine!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top