Connect with us
noptii-25082015

Stil

Iata de ce plang bebelusii in timpul noptii. Sigur nu te-ai fi asteptat la asta

Indiferent daca ai avut pana acum sau nu unul sau mai multi bebelusi, sigur stiat ca acestia obisnuiesc sa planga la intervale scurte de timp in timpul noptii. Iata explicatia cercetatorilor.

Parintii s-au obisnuit ca atunci cand bebelusul lor plange in timpul noptii, sa se intrebe daca nu cumva ii este foame, sete, il doare ceva sau ii trebuie schimbat scutecul. Un nou studiu demonstreaza contraiul.

David Haig este un biolog revolutionist care a realizat un studiu cu privire la motivul pentru care bebelusii plang in timpul noptii. Conform cercetatorului, bebelusii plang pentru a nu-si lasa parintii sa conceapa un prunc nou. Incercarea lor de a-i distrage pe parinti de la alte activitati este una care da rezultate.

CITESTE SI: UITE CE NUME DE COPII VOR FI LA MODĂ ŞI PESTE 50 DE ANI

Potrivit studiilor in domeniu, doar unul din cinci cupluri mai dau nastere unui copil la un interval de 1 an dupa ce l-au avut pe primul.

David Haig sustine ca bebelusii nu fac acest lucru in mod intentionat, ci sunt ,,programati” genetic ca in primul an de viata sa planga mai des in timpul noptii. Biologul sustine ca teoria sa isi are originile in istorie. De-a lungul timpului, in vremurile de razboi si de foamete, copii nou nascuti aveau sanse mai mari de supravietuire daca parintii nu mai concepeau un alt prunc in perioada imediata venirii pe lume a primului.

Sursa foto: wallpaperu.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top