Connect with us
Unii oameni sunt meniti sa fie singuri. Iata de ce!

Stil

Unii oameni sunt meniti sa fie singuri. Iata de ce!

Desi depun toate eforturile posibile, unii oameni nu reusesc sa isi gaseasca sufletul pereche sub nicio forma. Iata care este explicatia specialistilor!

Cercetatorii din Noua Zeelanda au efectuat un studiu pe patru mii de subiecti si au depistat ca ceea ce ii face fericiti pe majoritatea oamenilor nu depinde de persoana de langa ei, ci mai degraba de modul in care isi imagineaza ca relatia lor ar trebui sa functioneze. Au rezultat doua grupuri diferite in urma acestui studiu: cei care isi doresc cu disperare o relatie romantica si foarte apropiata si cei care doresc cu orice pret sa evita conflictele dintr-un mariaj.

CITESTE SI: CE SPUNE LUNGIMEA DEGETELOR DESPRE TINE

Specialistii sunt de parere ca niciuna dintre cele doua categorii nu gandeste in totalitate gresit, insa ele sunt foarte diferite. Ambele tipologii pot avea probleme grave in relatii datorita mentalitatii pe care o au. Acei oameni care se incadreaza intr-una din ele nu vor reusi niciodata sa traiasca un timp indelungat alaturi de partenerul dorit.

Sfatul celor care au condus acest studiu este sa ramai tu insuti si sa inveti sa comunici mai mult. Indiferent daca te numeri printre cei care isi doresc cu disperare pe cineva si uita de propria persoana de cele mai multe ori, sau te regasesti in grupul celor care isi doresc cu orice pret sa evite drama si de aceea prefera sa fie singuri, ar trebui sa iti analizezi propriile temeri si propriul comportament.

CITESTE SI: CUM ITI INFLUENTEAZA FAZELE LUNII DISPOZITIA PENTRU SEX

Daca ai incercat in repetate randuri sa ai o relatie si de fiecare data ai esuat intr-un fel sau altul, ar trebui sa iti oferi mai mult timp si sa cauti raspunsuri la intrebari precum: Ce imi doresc cu adevarat? Ce asteptari am de la un partener? Ce asteptari am de la o relatie? Mentalitatea poate fi problema ta principala!

Sursa foto: huffingtonpost.com

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top