Connect with us
La mulți ani soțul meu: mesaje și felicitări de mulți ani pentru soț

Stil

La mulți ani soțul meu: mesaje și felicitări de mulți ani pentru soț

La mulți ani soțul meu. Ce mesaje și felicitări de la mulți ani îi poți da soțului tău de ziua lui. Care sunt cele mai frumoase gânduri pentru persoana iubită cu ocazia aniversării zilei de naștere sau onomasticii. O urare de La mulți ani, spusă din suflet, nu numai că îl va emoționa, dar îl va face să conștientizeze cât de norocos este că te are în viața lui. Care sunt cele mai frumoase mesaje și felicitări de la mulți ani pentru soț.

Mesaje și felicitări de La mulți ani pentru soț

Indiferent că ești sau nu o fire romantică, de ziua soțului tău trebuie să reușești să transmiți cel mai frumos mesaj, sau cea mai frumoasă felicitare menită să-l impresioneze. Va înțelege cât de important este pentru tine și se va simți norocos că ești în viața lui.

Iată câteva mesaje de La mulți ani pentru soț:

Astăzi este ziua ta, iar eu îți doresc să fii sănătos și să nu te schimbi niciodată. Te iubesc!

La mulți ani, iubitule! Ești un soț minunat și sunt fericită că mă numesc soția ta, partenera ta în viață! Împreună facem o echipă grozavă!

De ziua ta îți urez La mulți ani!, cu sănătate și împliniri! Tot ce îți dorești să devină realitate. Soția ta te iubește!

7 miliarde de zâmbete și al tău este preferatul meu! La mulți ani, dragul meu soț! Să rămâi la fel mereu, pentru că ești minunat!

Mesaje sincere de dor pentru persoanele aflate departe

Multă viață anilor, soțul meu! Dragul meu prieten, iubit, partener de viață, eu îți doresc tot ce-mi doresc și pentru mine. Doar lucruri bune să ți se întâmple și să fii fericit!

Te iubesc pentru toate modurile mici sau mari în care îmi faci viața minunată. La mulți, mulți ani!

Am căutat mult cel mai bun mesaj pentru tine de ziua ta. Dar nu l-am găsit, niciunul nu exprimă cu adevărat cât de fericită sunt că te-ai născut. La mulți ani, iubitul meu soț!

La la la la la Mulți ani! Sunt cea mai norocoasă soție și sunt a ta! Te iubesc mult!

Primul meu gând în fiecare dimineață ești tu. La mulți ani, iubitule!

Să-mi trăiești 1000 de ani! Fii sănătos și voios, fericit și împlinit! Te iubesc enorm!

Vreau să-ți mulțumesc că mă iubești și în cele mai proaste zile ale mele. La mulți, mulți ani, dragule!

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top