Connect with us
Mesaje de încurajare pentru apropiații care trec prin momente dificile

Stil

Mesaje de încurajare pentru apropiații care trec prin momente dificile

Deși vorbele nu valorează prea mult, ci faptele sunt cele mai importante, atunci când nu putem ajuta în alt fel, chiar și un mesaj poate conta enorm. Când un prieten, un membru al familiei sau un apropiat are nevoie de o vorbă caldă, care să-l încurajeze atunci când trece prin momente grele, de ce să nu fim noi cei care i-o transmitem. În următoarele rânduri vă vom prezenta câteva mesaje interesante, cu care sigur îi veți impresiona pe cei dragi.

Mesaje de încurajare pentru toți cei dragi

Nu ezita să fii tu cel care vine cu o vorbă bună în momentele grele. Dacă nu-i poți ajuta altfel pe cei dragi, transmite-le un mesaj cald, care să le redea încrederea în forțele lor. E dureros să vezi că nu poți acționa, dar ideea că vorbele tale bune ar putea ajuta te calmează.

Fie că este vorba de probleme la locul de muncă, de o despărțire sau o ceartă, mesajele de mai jos se potrivesc perfect oricărei situații.

Tu ești exemplul meu de femeie puternică, așa că oricât de grea ți s-ar părea perioada prin care treci, vreau să fii conștientă de puterea interioară cu care ai fost înzestrată și de faptul că sunt aici oricând ai nevoie de ajutor sau de cineva care să te asculte.

Nu știu ce părere ai tu despre tine, dar eu cred că ești o ființă minunată. Avem nevoie de oameni ca tine în preajmă. Avem nevoie de bunătatea sufletului tău, de bucuria ta pură și sinceră și de optimismul de care dai dovadă chiar și atunci când nici tu nu mai ai speranță. Sunt recunoscătoare că te am în viața mea.

Nu ești învins decât dacă refuzi lupta. Nu sunt pierdute decât acele bătălii pe care nu le începi niciodată. Există înfrângeri care nu te coboară, ci te înalță.

Soarele meu, fii bine! O persoană atât de minunată ca tine ar trebui să cucerească această lume și să dea bucurie celor dragi, dar nu să fie tristă!

Se spune că tot ce se întâmplă este spre bine. Poate sună banal, dar e foarte adevărat. Despărțirea vă poate împinge la o nouă etapă a vieții, vă poate deschide ușa pentru cineva mai potrivit.

Nu urî viața și nu te lăsa influențată de părerile altora. Lasă dimineața, când deschizi ochii, starea de spirit să-ți fie la cel mai înalt nivel!  Viața va reveni, fără îndoială, la normal!

Știu că sună a clișeu și poate chiar așa este, dar… ai încredere, o să treci peste asta! Serios, ți-ai demonstrat de atâtea ori, singur, că totul, dar absolut totul este trecător și ai văzut că te-ai vindecat complet după fiecare eșec, deci… de ce să nu crezi și acum asta?

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top