Connect with us

Stil

Liridele: Cum ne influențează ploaia de meteori din acest weekend

Imaginația Leilor este la cote maxime, în timp ce Săgetătorii trebuie să încerce să își găsească liniștea în relația de cuplu.

Zodiile de pământ vor fi supuse unor încercări. Taurii și Capricornii au probleme de atenție și le lipsește simțul practic, ceea ce ar trebui să îi oprească din a lua decizii importante. Pe de altă parte, Fecioarele trebuie să acorde mai multă atenție persoanei iubite.

Citește și: Ce înseamnă dacă te-ai născut între zodii

Nativii din Gemeni vor fi afectați pe plan sentimental. Ei trebuie să fie precauți în relația de cuplu și să nu facă promisiuni pe care nu le vor putea respecta. Acest lucru este valabil și pentru Balanțe, care tind să pună problemele financiare în fața celor emoționale, creând astfel tensiuni în relația cu partenerul de viață. Vărsătorii sunt favorizați, ei având în aceste zile capacitatea de a rezolva probleme mai vechi.

O altă zodie asupra căreia ploaia de meteori va avea o influență benefică, este Racul. Cei născuți sub acest semn au noroc pe plan financiar și se bucură de sprijinul celor dragi. Scorpionii și Peștii nu sunt în cea mai bună formă, însă echilibrul poate fi găsit în sânul familiei.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top