Connect with us
Mama Antoniei arată senzațional la vârsta de aproape 50 de ani. Denise Iacobescu a mărturisit că are o viață activă și se îngrijește cu produse ieftine.

Stil

Mama Antoniei își îngrijește tenul cu o cremă de 3 lei

Mama Antoniei va împlini 50 de ani peste câteva luni, însă vârsta nu pare să-și fi lăsat amprenta asupra tenului ei. Denise Iacobescu folosește o cremă pentru față care costă doar 3 lei. De asemenea, mama Antoniei a dezvăluit că are o viață activă și așa reușește să se mențină în formă.

“Datorită locurilor de muncă, pot să spun că mi-am dus viaţa pe tocuri de 11 centimetri şi, de când am nepoţi, încalţ destul de des adidaşi. Fac 50 de ani, pe 16 iulie, şi toată lumea îmi pune aceeaşi întrebare: “Ce tot faci, de eşti aşa?”. Păi, merg la sală când am timp. Uneori ajung o dată pe săptămână, alteori de trei ori. Am circuitul meu de exerciţii, lucrez anumite părţi ale corpului, iar când nu am timp, lucrez acasă. Merg foarte mult pe jos, cu bicicleta, beau apă cât se poate de mult” a declarat Denise Iacobescu, pentru Click.

Mama Antoniei folosește o cremă pentru față, care costă câțiva lei

“Până acum nu am intrat în nici o clinică de chirurgie estetică. De la vârsta de 12 ani am descoperit cremele şi produsele pentru îngrijire a tenului. Folosesc creme de gălbenele care costă câţiva lei, dar şi produse de marcă. E important să te demachiezi şi să te hidratezi, deoarece, cu vârsta, tenul se usucă. Crema cu vitamina A face minuni în jurul ochilor şi, ca să evit ridurile de expresie, nu ies din casă fără ochelari de soare. Acasă am aparatura necesară: dispozitive manuale pentru curăţare, cele cu ultrasunete. Le am pe toate pentru că am fost şi cosmeticiană”, ne-a mai spus mama Antoniei.

Citește și: Maria Dragomiroiu, secretul părului și al tenului. Care sunt secretele succesului

“Mănânc cam tot ce vreau. Dulciurile sunt păcatul meu. Îngheţata e pe primul loc, apoi amandinele. Nu sunt simandicoasă la mâncare, însă am renunţat la pâine”. Denise va împărtăşi toate secretele sale de frumuseţe într-o carte. “Am reuşi să scriu o cărticică despre ritualul meu. E ca un jurnal, ceva lejer, din rutina mea. O lectură uşoară pentru prietenele mele”, ne-a mai spus viitoarea soacră a solistului Alex Velea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top