Connect with us

Monden

Antonia, în doliu de sărbători: „S-a zbătut până la ultima suflare…”

Antonia trece prin clipe cumplite. Artista tocmai și-a pierdut bunicul, alături de care a fost până în ultima clipă.

Iubita lui Alex Velea a făcut anunțul trist pe pagina sa de socializare. În ultima perioadă, bunicul Antoniei, tatăl Denisei Iacobescu, se confrunta cu probleme de sănătate. Fusese diagnosticat cu stenoză cardiacă și avea nevoie de o intervenție chirurgicală. În luna octombrie a acestui an, bărbatul a acuzat dureri abdominale, a fost internat de urgență și a fost internat.

„Tata obosea foarte repede şi avea ameţeli pentru că nu se mai oxigena cum trebuie creierul. Am fost la spital, am făcut toate analizele de rigoare, iar medicii au depistat că valva de la inimă nu se mai închide cum trebuie, iar sângele nu mai circula ca la o persoană normală.

Ni s-a recomandat să facem cât mai repede cu putinţă operaţia de înlocuire a valvei aortice”, a povestit pentru Click! Denise Iacobescu, mama Antoniei, după ce tatăl său a suferit o operație pe cord.


Mihai Constantinescu avea numai 73 de ani, iar Antonia avea o relație extrem de apropiată cu bunicul său. Aceasta a publicat pe pagina sa de Instagram o fotografie alături de bunicul său.

„S-a zbătut până la ultima răsuflare. A luptat până la sfârșit. Un om mai puternic decât bunicul meu nu am mai întâlnit. Am fost lângă el în tot acest timp până când nu a mai rezistat. Te iubesc foarte mult! Acum ești cu Doamne Doamne. Ești îngerul meu. Mi-e dor de tine!”, a scris Antonia, în dreptul unei imagini ce înfățișează un moment de-a dreptul emoționant.

Mesajele de susținere nu au întârziat să apară. Fanii Antoniei sunt alături de aceasta în aceste clipe grele și speră să depășească.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top