Connect with us
Medicii avertizeaza ca un anumit tip de lapte, foarte consumat, nu este bun pentru sanatate.

Stil

Medicii avertizeaza: Nu mai consuma acest tip de lapte!

Medicii avertizeaza ca un tip de lapte, consumat de o mare parte a populatiei, poate fi extrem de daunator si poate provoca unele boli grave.

Doctorul David Ludwig anunta intr-un studiu publicat in Jurnalul Asociatiei Medicilor Pediatri din America faptul ca laptele degresat este periculos pentru sanatatea omului. Persoanele care consuma lapte degresat in locul celui gras au tendinta de a inlocui lipsa grasimilor cu zahar. Consumul excesiv de zahar duce adesea la boli grave, precum diabet sau obezitate.

Totodata, expertii in nutritie spun ca laptele degresat nu este chiar atat de bun pe cat se credea. Ei spun ca acest tip de lapte nu are un echilibru bun intre zahar, grasimi si proteine.

Specialistii americani sustin ca laptele gras este o optiune mai buna deoarece grasimile saturate pe care le contine ne pot proteja impotriva unor anumite boli si nu sunt asociate cu afectiunile inimii, asa cum se credea.

Grasimile saturate sunt bune pentru ca intaresc membranele celulare si contin substante esentiale pentru sanatate si hormoni. Grasimile saturate din surse animale si vegetale ofera, totodata, o sursa concentrata de energie in dieta zilnica.

Laptele gras contine mai putin carbohidrati decat cel degresat din cauza ca majoritatea volumului este alcatuita din grasime.

Citeste si: Spala-ti picioarele cu lapte si bicarbonat si uite ce se intampla

Citeste si: Este sau nu toxic laptele crud? Iată ce spun oamenii de ştiinţă!

 

 

 

 

 

 

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top