Connect with us
Lucruri care il pun pe fuga

Stil

9 lucruri care il pun pe fuga, dar de care tu nu ai habar

Aceste lucruri pe care le faci constant il pun pe fuga! Nu te-ai fi gandit niciodata la asta!

Ai fost pusa vreodata in situatia in care ti-a placut de cineva, insa ai fost respinsa fara sa stii de ce? Apoi, te-ai apucat sa iti faci tot feluri de ganduri negre si sa te gandesti unde ai gresit.

Ei bine, ideal ar fi sa te apuci sa verifici daca nu cumva te-ai facut „vinovata” de una dintre greselile de mai jos care pur si simplu ii enerveaza pe barbati.

Te-ar putea interesa si: Cum faci sa dureze relatiile la distanta

Te-ar putea interesa si: 7 metode verificate prin care sa fii mai atragatoare in ochii barbatilor

Stim! Exista mii de lucruri care nu sunt pe placul barbatilor atunci cand vine vorba despre aspectul sau comportamentul sexului frumos, iar mai jos se regasesc cele mai des mentionate 9 lucruri care le displac in totalitate.

Te regasesti pe undeva?

1. Unghii prea lungi

Cu toate ca tie s-ar putea sa ti se para sexy, cel mai probabil in ochii lui sunt arme. Mai mult, barbatii sunt atrasi de naturalete, asa ca pastreaza-ti unghiile la o lungime medie si ingrijite. Si scapa de unghiile false.

2. Prea mult parfum

A mirosi bine este total diferit de a intoxica pe cineva cu parfumul tau. Concluzia? Incearca sa aplici mai putin parfum, mizeaza pe zonele de puls, iar rezultatul va fi perfect.

3. Sa fii disperata

Femeile care isi suna in mod constant iubitii sau cele care simt mereu nevoia sa li se reaminteasca faptul ca sunt iubite ii vor indeparta in mod garantat pe barbati cu nesiguranta lor. Inceteaza!

4. Sa faci pe prostuta

Atunci cand doresti sa nu vorbesti prea mult, pentru a parea misterioasa in ochii iubitului, risti sa pari prostuta. Barbatii adevarati adora femeile comunicative si istete, nu papusele fara personalitate. Tine minte asta!

5. Mereu despre fostul

In cazul in care il aduci constant pe fostul in discutie, ei bine, sa nu te mire daca potentialul tau iubit va fugi din calea ta mancand pamantul. Mai bine intreaba-te de ce simti nevoia sa iti readuci fostul in discutie si rezolva respectiva problema.

6. Sa cedezi prea usor

Atentie! Acest lucru nu se refera doar la sex, ci mai mult la modul in care va cunoasteti. Barbatii sunt atrasi de putin mister, drept urmare nu incerca sa il coplesesti cu povestea vietii tale de la prima intalnire. Timp este destul!

7. Nu il dadaci prea mult

Tine minte! Nu esti mama lui, ci iubita, si nu este indicat sa iti confunzi rolul. Daca totusi faci acest lucru, sa nu te surprinda daca treptat, barbatul de langa tine se va simti sufocat de grija si sfaturile tale si se va indeparta.

8. Nu ti se cuvine chiar totul

Poate ai uitat, dar nu ti se cuvine absolut nimic in relatie, asa cum nici lui nu i se cuvine nimic. Atunci cand faceti lucruri frumoase unul pentru celalat este pentru simplul fapt ca va doriti sa vedeti fericirea din ochii celuilalt, nu deoarece acest lucru vi se cuvine pur si simplu.

9. Sa te plangi tot timpul

Bineinteles ca toti avem zile proaste, in care lucrurile pur si simplu nu merg oricat ne-am dori acest lucru. Dar daca te trezesti ca te plangi mai tot timpul de orice ti se intampla in viata, sa nu te mire daca partenerul de viata isi va cauta o iubita cu mai putine … probleme.

Sursa foto youthconnect.in

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top