Connect with us
Mihai Voropchievici a făcut previziuni despre Anul Cocoșului de Foc, în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse din 28 ianuarie.

Stil

Mihai Voropchievici spune ce îți rezervă Anul Cocoșului de Foc, în funcție de anul nașterii

Dragon: Folosindu-ți talentele te vei bucura de succes. Șanse mari de avansare în carieră. Vei obține lucruri fantastic de bune. Vei primi sprijin de la colegi. An bun pentru bani dacă faci achiziții gândite. La dragoste, prudență multă.

Șarpe: An excelent dacă ești proactiv. Determinarea îți va aduce progrese însemnate. An de avansare, dacă îți asumi provocări. Șarpele e ambițios și are de câștigat. Bani – satisfacții, achiziționează inteligent. Să nu acționeze independent. În dragoste, noi povești pentru cei singuri. Armonie pentru cei care sunt în parteneriat.

Cal: Acționează prudent! Evită intransigența, renunță la impulsivitate. Este anul în care trebuie să fii maleabil. La bani, e un an costisitor. Relațiile amoroase pentru cei singuri sunt în creștere. Feriți-vă de bârfe. Armonie pentru cei care trag la căsnicie.

Capră: Determinarea te ajută să profiți de oportunități. Nu fii leneș. Fă efort și față provocărilor. Se cheltuiesc bani pentru aspect. Gândește-te și evaluează orice mișcare. Activitățile în comun îți fac plăcere. Și acasă vei avea multă animație. Pentru cei singuri sunt valabile aceste lucruri. Cei în cuplu, se vor refugia în muncă.

Maimuță: An astisfăcător. Să fie disciplinați. Se cere focusare pe țeluri. Lipsa de interes aduce necazuri. Câștigi experiență. La bani – atenție, nu împrumuta pe nimeni. Rezervă-ți timp pentru familie și prieteni. Relațiile amoroase vor fi însemnate pentru cei singuri. Pentru cei în cuplu, se vor refugia la muncă.

Cocoș: Pot multe și a venit momentul să strălucească. Este anul lor. Să acționeze determinat pentru a cștiga în toate direcțiile. Cheltuiesc mult. Sunta favorizați la relații și dragoste. Sunt favorizați pe toate planurile.

Câine: An profitabil. Pun bazele ascensiunii pentru anul viitor. Vor fi beneficii pentru tot ce înseamnă anul viitor. An solicitant, care îi scoate în evidență. Cheltuiește decent! Relațiile făcute acum sunt favorabile. Socializează, dar urmărește preocupările.

Porc: Te poți descurca bine, dacă dai atenție lucrurilor care se întâmplă în jurul lor. Este un an cu posibilități bune. Pentru bani – e sfătuit să aibă autocontrol, să evite riscurile și speculațiile. An plăcut pentru dragoste și relații, dacă ești necăsătorit. Abordează problemele cu calm.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top