Connect with us
Cinci lucruri pe care să nu le împrumuți niciodată. Mihai Voropchievici avertizează

Spiritualitate

Cinci lucruri pe care să nu le împrumuți niciodată. Mihai Voropchievici avertizează

Mihai Voropchievici a vorbit în emisiunea Adevăruri Ascunse de sâmbătă despre lucrurile pe care nu este bine niciodată să le împrumutăm. Acestea poartă cu ele energii foarte puternice, pe care nu este bine să le transmitem de la unii la alții. Așadar, fă bine și ferește-te de a împrumuta aceste cinci lucruri banale.

Mihai Voropchievici avertizează: NU împrumuta asta niciodată

1. Sarea – Evită să împrumuți sarea, care reține extrem de bine energiile negative, dar și pe cele pozitive. Poartă informațiile pe car ele reține pentru un termen îndelungat, așa că nu este bine să o dai din casă, deși pare un lucru banal. Sarea poate fi utilizată cu succes la curățarea casei. Și bijuteriile se pot curăța, fiind introduse în apă cu sare. Mihai voropchievici spune că în momentul în care dăm sarea din casă, renunțăm la energii importante din locuința noastră. Poți să primeșți în schimb la sarea respectivă negativitate și lucruri care ti se pot întâmplă când tu, practic, ai dat scutul casei.

2. Ustensile de bucătărie, tacâmuri, veselă – soția a dat unei vecine o cratiță uriașă în care facem gemurile și dulcețurile. Ne-a adus-o afectată, ne-a lipit-o. Ca dovadă, că îți poate trimite înapoi și negativitatea de care vrem atât de mult să ne ferim. Așadar, evită să împrumuți aceste lucruri vecinilor, prietenilor sau chiar rudelor.

3. Lucrurile personale, haine, bijuterii – nici acestea nu este bine să fie date împrumut. Dacă vrei să scapi de ele, dă-le de tot. Hainele mai ales vin cu niște încărcături mai ceva decât sarea. Dacă am dat, am dat de tot.

4. Matura – Acest obiect atât de banal se încarcă cu foarte multe energii, în special cu cele negative. Păi vrăjitoarele pe ce zboară? Câte fire de păi sau de plastic sunt în matură, atâtea rele sau energii negative se strâng acolo. Dacă dai o mătură, trebuie oferită de tot.

5. Pâinea – Pâinea este bine să fie dată fprp colțuri, în special oar miezul. Dacă ai dat colțul, dai și bunăstarea. Colțurile definitivează un întreg.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Spiritualitate

To Top