Connect with us

Stil

Motivul incredibil pentru care o bunicuta a fugit de la azilul de batrani. Asta da lectie de viata!

O vorba din popor spune ca cine nu are batrani, sa isi cumpere! Bunicuta din imagine poate fi oricand un model pentru cei tineri datorita determinarii sale si a curajului cu care isi traieste viata.

Numele ei este Sellie Sellers si este una dintre cele mai celebre batrane din lume, mai ales in mediul online. Bunicuta din Statele Unite a scapat din azilul de batrani unde era internata si, plictisindu-se de moarte de monotonia din centrul rezidentiale pentru persoana de varsta a treia Daleview House, s-a gandit sa isi faca un tatuaj.

CITESTE SI: IATA POVESTEA FEMEII CARE S-A REINCARNAT

Bunicuta de 79 de ani a fugit din azil pentru a-si tatua bratul, iar explicatia ei poate fi o adevarata lectie de viata: „Cand ajungi la varsta mea, trebuie sa iti traiesti viata la maxim, fiecare zi, ora cu ora, secunda cu secunda”.

Escapada la salonul de tatuaj nu a putut fi posibila fara un complice, iar cea care a ajutat-o pe batrana a fost nepoata in varsta de 22 de ani. Sallie si Samantha au mers ‘ca fetele’ la salonul cu pricina si, intrebata daca se preocupa pentru ca lipseste din azil iar angajatii o cauta de zor, septogenara a raspuns: „Nu-mi pasa deloc”.

bunicuta - 28072015 - 3

Atat nepoata ei Samantha cat si nepotul ei, Tony, sunt tatuati, iar familia nu a fost deloc uimita de gestul batranei. Nepoata femeii a declarat pentru presa ca aceasta era una din dorintele bunicii sale deja de mai multa vreme iar ceea ce a facut ea a fost doar sa ii aduca un zambet pe buze. Tu ai face un astfel de gest pentru o persoana draga?

Sursa foto: recreoviral.com

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top