Tatăl cântărețului Karym a murit din cauza bolii care a răpus-o pe Denisa. Ce i-a cerut bărbatul pe patul de moarte

Ultimul update: luni 7 mai 2018 09:41 Data publicării: luni 7 mai 2018 09:41
Autor , în Monden

Cântărețul Karym și-a făcut un tatuaj pe mâna dreaptă, cu simboluri speciale, în memoria tatălui său, care a decedat în urmă cu două săptămâni. Este cutremurător ce i-a cerut bărbatul pe patul de moarte.

Dumitru Cioclei, tatăl artistului, a murit, joi, 19 aprilie, după o luptă cruntă cu boala. În urmă cu două luni, bărbatul a fost diagnosticat cu cancer, exact același tip de cancer de care a murit și cintăreata Denișa Răducu: carcinom hepatocelular, o boală a ficatului.

Cu o zi înainte ca tatăl artistului să moară, Karym și-a făcut un tatuaj, cu o incaractura specială de simboluri, în memoria tatălui său, tatuaj care îi va aduce aminte toată viața de ziua în care a murit bărbatul. Karym și-a tatuat o furcă de tors cu coarne, autentică din folclorul tradițional românesc, ce conține și floarea vieții.

„Tatăl lui Karym i-a cerut artistului pe patul de moarte mai multe lucruri, numai de ei știute, iar acesta s-a tatuat cu o zi înaintea trecerii acestuia în neființă pentru a-și aminti de promisiunea făcută toată viața.”, ne-a declarat o sursă din anturajul artistului.

Ce semnifică tatuajul lui Karym

Coarnele reprezintă un simbol al fertilității și masculinității, prin unificarea energiilor vitale într-un punct frontal – coarnele purtătoare de valori sacre de origine solară legată de lâna de aur împreună cu coarnele de origine celestă.

Floarea Vieții reprezintă o renaștere / transformare a ființei, creație și manifestare, formă și conținut, înțelepciune și cunoaștere, adevăr și realitate.

Simbolul florii vieții se regăseste în multe din culturile din întreaga lume fie ele străvechi sau moderne – și bineînțeles și în România, mai ales în zona de nord a tării – dar nu numai, în acest simbol se regăsesc toate elementele constitutive ale universului – pe care noi le numim „solide platonice”.

Simbolul perfecțiunii și al armoniei, Floarea Vieții este o figură etalon a geometriei sacre, a Universului și dragostei necondiționate. Perfecțiunea formei, a proporțiilor și armonia Florii Vieții au făcut că acest simbol să fie numit și „limbajul linistii” sau „limbajul luminii”.

Simbol cu străveche valoarea spirituală ce înfățișează formele fundamentale ale spațiului și timpului, Floarea Vieții reprezintă expresia vizuală a forței vieții, a energiei pure, a legăturilor armonioase dintre toate formele de viață, a faptului că totul este interconectat și creat perfect.

Zilele trecute, Karym a reușit să-și emoționeze pană la lacrimi fanii după ce a postat un mesaj pe Facebook pentru tatăl lui. În mesajul postat pe Facebook, artistul spune că a ales să umple golul rămas cu amintiri frumoase trăite alături de tatăl său.

„Golul rămas poate fi umplut doar cu amintiri frumoase. Tu alegi ce vrei să porți în suflet, amintirile frumoase sau durerea. #zâmbește”, a scris Karym pe rețeaua de socializare.

Artistul, care a devenit cunoscut datorită colaborării cu Celia pentru piesa „La două capete”, și-a reluat cariera muzicală. În curând, Karym va lansa un nou single.

Citește și: Cântărețul care visează să o facă şi cu Delia, chiar dacă e măritată: „Pentru că e…”

Loading...
Sursa: Huff.ro
Știri despre:     
Comentarii