Connect with us

Stil

Noi nu avem piste pentru biciclisti, iar ei au facut unele pentru RATE

Minunea are loc in Marea Britanie, unde in unele zone au fost amenajate piste speciale pentru…rate. Simpaticele animale au acum propriul loc pe trotuarele de acolo si nimeni nu are voie sa le deranjeze.

CITESTE SI: Uite în ce țară femeile nu au voie sa folosească Whatsapp

Britanicii par sa tina foarte mult la animalele ce locuiesc in interiorul oraselor, motiv pentru care au fost amenajate o multime de spatii speciale pentru necuvantatoare. Mai exact, de-a lungul canalelor din Londra, Manchester si Birmingham, au fost create piste speciale pentru ratuste, pentru ca acestea sa se plimbe in voie, fara a mai fi deranjate de oameni sau masini.

rate 4

Initiativa este una temporara si are rolul de a-i face pe oamenii de acolo sa fie mai atenti cu necuvantatoarele ce intra in contact direct cu oamenii. Totodata, locurile speciale sunt facute si pentru ca cei care ies la plimbare, pe jos sau cu bicicleta, sa nu accidenteze simpaticele animale.

rate 3

Proiectul inedit a fost initiat de Fundaţia Canal & River Trust, care a desenat pe trotuar o linie ce are rolul de a delimita spatiul de promenada pentru rate. In plus, pe asfalt au fost imprimate si anumite siluete ce infatiseaza inaripatele, pentru ca toata lumea sa stie ca acela este un spatiu special pentru rate.

rate 1

In total, Canal & River Trust s-a ocupat de administrarea a  3.220 de kilometri de căi navigabile din Marea Britanie, iar motto-ul lor este unul cat se poate de sugestiv: împarte spaţiul, scade viteza, este un loc special / share the space; drop your pace; it’s a special place.

Sursa foto boredpanda.com

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top