Vezi ce poti face cu CD-urile vechi din casa ta

22.07.2015
Vezi ce poti face cu CD-urile vechi din casa ta

Daca in anii ’90 era la moda sa ai cele mai tari CD-uri cu moda, acum toate aceste discuri au devenit doar o sursa de praf si ocupa spatiu inutil in casa ta. Vezi ce obiecte decorative inedite poti face din ele.

CITESTE SI: 6 MODURI ÎN CARE ÎŢI POŢI ÎNCĂRCA TELEFONUL MAI RAPID

Ai fi uimit sa vezi ce poti face cu CD-urile din casa ta pe care s-a asternut de mult praful, pentru ca aproape nimeni nu mai asculta in 2015 muzica de pe CD. Asadar, daca ai o colectie impresionanta de CD-uri si nu stii ce sa faci cu ele,tot raul este spre bine. Atunci cand inspiratia si creativitatea sunt implicate, rezultatul nu poate fi decat unul extraordinar!

Prima optiune este sa incerci sa creezi diferite oranamente si accesorii pentru casa ta. Iata mai jos cateva idei numai bune de pus in practica!

Vezi ce poti face cu CD-urile vechi din casa ta-1
Sursa foto: casepractice.ro
Vezi ce poti face cu CD-urile vechi din casa ta-2
Sursa foto: casepractice.ro
Vezi ce poti face cu CD-urile vechi din casa ta-3
Sursa foto: casepractice.ro

O alta intrebuintare a CD-urilor vechi poate fi sperietoarea de pasari. Daca stai la casa si ai o gradina cu fructe si legume sau o vie, atunci poti agata prin ea CD-uri, deoarece reflectiile de pe suprafata acestora vor speria inaripatele.

O alta idee inovatoare este sa incerci sa cosmetizei vechile obiecte din propria casa, cele care si-au pierut din stralucrie sau care s-au demodat cu cioburi de CD. Iata cum arata in imagini aceasta idee pus in practica.

 

Vezi ce poti face cu CD-urile vechi din casa ta-5
Sursa foto: casepractice.ro
Vezi ce poti face cu CD-urile vechi din casa ta-4
Sursa foto: casepractice.ro
Vezi ce poti face cu CD-urile vechi din casa ta-6
Sursa foto: casepractice.ro

Tu ce parere ai despre ce poti face cu CD-urile vechi din casa ta?

Sursa foto: commons.wikimedia.org