O super-vedetă de la noi, însărcinată? ”Da, recunosc! Îmi e puțin frică” Jojo a felicitat-o

Adrian Vrauko
11.03.2020
O super-vedetă de la noi, însărcinată? ”Da, recunosc! Îmi e puțin frică” Jojo a felicitat-o

Otniela s-a jucat puțin cu fanii ei, trezindu-le curiozitatea! Vedeta a postat pe Instagram o fotografie în care-și mângâie burtica, mai mult, a inserat și un text care lasă loc de interpretări. Este însărcinată?

”Da, recunosc!!! 🙈 Sunt super fericită, dar îmi este puțin frică de ceea ce văd! Nu pot să vă spun cu cine am făcut asta, dar recunosc că am zile în care arăt așa pentru că nu mă pot abține din mâncat”, a scris fosta participantă la reality-show-urile ”Supraviețuitorul” și ”Ferma”.

A strâns imediat mii de like-uri și foarte multe comentarii. Unii au crezut că este însărcinată, între ei Jojo, care a și felicitat-o, alții s-au prins că este o farsă.

Otniela Sandu este un make-up artist renumit, însă pe lângă această meserie, ea se implică în foarte multe proiecte caritabile. În timpul liber, ea colaborează cu diferite companii pentru imagine.

„Am rămas make-up artistul meu personal. Este o pasiune pe care o am încă din copilărie şi un mod prin care mi-am câştigat primii bani singură. Dar tot actoria rămâne prima mea dragoste. Îmi amintesc că atunci când eram întrebată, la grădiniţă, ce anume mi-ar plăcea să devin când am să fiu mare, spuneam că actriţă sau prezentator de ştiri. În copilărie, aveam o cutie cu o gaură mare în centru, prin care citeam şi inventam ştiri. Iar în „pauzele de publicitate“, organizam diferite scenete în care tot eu jucam personajul principal. Acum, am ajuns pe un drum în care pot face paşi spre lucrurile care mă fac cu adevărat fericită”, spunea Otniela pentru okmagazine.ro.

Fostă concurentă la „Ferma“, decizie radicală! Se consideră canadiancă: „Rămân aici. În România merg doar în vizită“

În acest an, cei de la Pro TV au reuşit, odată cu emisiunea „Ferma. Un nou început!“, să aducă în centrul atenţiei diferite personaje care veneau din mai multe domenii: sportivi, oameni de afaceri, artişti sau oameni din presă.

Aşa se face că au ajuns să se lupte pentru marele premiu nume ca Otniela, Otilia, Cătălin Moroşanu, Brigitte, Florin Pastramă, Marius Crăciun şi Diana Belbiţă. Pe lângă lupta pentru cei 50.000 de euro, concurenţii au reuşit să lege şi prietenii sau chiar relaţii, Brigitte şi Florin Pastramă căsătorindu-se după terminarea emisiunii.

Chiar şi marele câştigător al show-ului de la Pro TV, Marius Crăciun, a încercat să aibă o relaţie cu Diana Belbiţă, însă totul s-a destrămat după ce „Ferma. Un nou început!“ s-a terminat. Sportivul a rămas în România, în timp ce partenera lui a decis să plece în Canada, pentru a-şi urma visul şi a se bate în UFC.

Din păcate, Diana Belbiţă a pierdut prima luptă din UFC, iar comentariile venite din partea românilor nu au fost tocmai pozitive, astfel că sportiva a luat o decizie radicală: nu va mai concura pentru România, ci pentru Canada! „Nu ţara e problema, ci oamenii care nu fac decât să denigreze“, ar fi scris pe reţelele de socializare Diana Belbiţă, în dreptul unei poze în care apare cu steagul Canadei pe fundal.

„În primul rând, e cu totul şi cu totul alt nivel aici. În plus, aici am fost acceptată foarte bine. În România, ca fată, toţi se uită un pic ciudat la mine. Aici nu s-a întâmplat aşa ceva. Socializăm altfel şi toată lumea e egală, toţi ne simţim la acelaşi nivel. Aici pot spune că mă bucur de linişte. Şi altceva, aici fiecare face ce vrea, nu există prejudecăţi. Nu contează cum te îmbraci sau dacă ieşi ciufulită de la antrenament, că m-am săturat să se uite toată lumea la mine dacă uit să mă pieptăn după un antrenament. Deşi iniţial am crezut că o să vin doar pentru o scurtă perioadă de timp, am decis să rămân aici. În România voi veni doar în vizită, cel puţin cât timp părinţii mei vor fi în ţară, pentru că intenţionez să-mi clădesc un viitor aici şi să-i aduc şi pe ei“, a spus Diana Belbiţă, potrivit ProSport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *