Connect with us
metrou

Stil

Oamenii vor îngheţa duminică la metrou

Oamenii vor îngheţa duminică la metrou. După doar câteva săptămâni de la “No Pants Day”, atunci când mai mulţi călători au renunţat la pantaloni şi au mers cu metroul doar în lenjerie intimă, subteranul va uimi din nou. Aproape200 de persoane vor lua parte la o demonstraţie cu totul inedită şi se vor transforma în statui umane, în cadrul unui eveniment intitulat sugestiv „Frozen Bucharest”.

Ideea aparţine grupului Nefiresc, iar detaliile sunt păstrate în cel mai mare secret, pentru ca surpriza să fie una pe măsură. Tot ce ştim momentan este că evenimentul „nefiresc” va avea loc duminică, între orele 14.00 şi 16.00, pe peronul unei staţii de metrou din centrul oraşului.
Grupul, cunoscut prin organizarea de flashmob-uri inedite, s-a gândit să-i surprindă pe călătorii grăbiţi din capitală şi vor „îngheţa” timp de 5 minute, încurajându-i pe bucureşteni să ia parte la acţiunea spontană.

„Oamenii sunt din ce în ce mai grăbiţi, neatenţi şi încruntaţi. Noi credem că putem şi încercam, măcar pentru o zi, să îi facem să vadă lumea un pic diferit, să îi facem să zâmbească, să se întrebe şi să acorde mai multă importantă calităţii timpului pe care îl consumă. La acest eveniment sunt aşteptaţi cât mai mulţi voluntari. Ei vor fi simpli trecători, călători cu metroul, care, la o anumită oră şi la un anumit minut vor…«îngheţa». Nu de frig, din fericire, ci vor rămâne nemişcaţi în poziţia în care erau şi vor rămâne aşa timp de 5 minute, după care îşi vor continuă activitatea normal, ca şi când nu s-ar fi întâmplat nimic!”, a declarat Florin Bădiţă, liderul Grupului Nefiresc şi organizatorul evenimentului, citat de Mediafax.

Şi pentru că se doreşte participarea unui număr cât mai mare de oameni, cei care vor să se transforme în statui umane preţ de câteva minute trebuie să completeze în prealabil un formular, disponibil pe pagina de Facebook a evenimentului (http://www.facebook.com/events/1402061256758974/), asta pentru a primi indicaţii referitoare la punctul de întâlnire.

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top