Ochii, OGLINDA SUFLETULUI. Ce fire ai în funcție de culoarea lor!

30.03.2016
Ochii, OGLINDA SUFLETULUI. Ce fire ai în funcție de culoarea lor!

Ochii sunt oglinda sufletului iar culoarea lor poate fi o carte de vizita pentru oricine. Descopera tainele ochilor albastri, verzi, negri sau caprui si in ce cheie pot fi citite persoanele care ii poseda.

OCHII ALBASTRI

Persoanele care au ochi albastri sunt frumoase foc si stiu asta, profitand la maxim de marea care se afla in ei. Da, pentru ca acestia sunt exact ca marea albastra: cand tulbure si zvapaiata, cand calma si relaxanta. Persoanele cu ochi albastri sunt innebunite dupa cadouri speciale, insa nu pun accent mereu pe pret ci pe calitate. Persoanele cu ochii albastri au relatii de lunga durata.

Citeste si: Ce spune cafeaua preferata despre personalitatea ta

OCHII CAPRUI

Fura inima oricui! Si asta pentru ca persoanele cu ochii caprui chiar fura inima: se implica foarte mult in relatii, stiu cum sa cucereasca pe cineva si se straduiesc sa ii satisfaca pe cei care ocupa un loc fruntas in inima lor. Sunt genul de persoane care infrunta orice situatie numai si de dragul curiozitatii: oare cum e daca o patesc si pe asta?, se gandesc multi.

Citeste si: Ce spune culoarea ochilor despre starea ta de sănătate

OCHII NEGRI

Sunt persoane de nadejde, pe care te poti baza oricand, la orice ora. Sunt foarte sufletisti si cu un spirit mereu prezent si jovial. Chiar daca sufera foarte mult in dragoste, nu le arata niciodata partenerilor cat de mult ii iubesc si asta pentru ca mereu isi pastreaza o rezerva de sentimente si emotii pentru cele mai importante momente. Aceste persoane cred ca a spune te iubesc din minut in minut decredibilizeaza aceasta propozitie cu puteri vindecatoare.

OCHII VERZI

Se spune ca nu e bine sa-i crezi. Sunt persoanele care accepta jocurile de sah sau cele mai clasice, de-a soarecele si pisica. Se integreaza rapid in grupuri sociale cat mai diversificate si sunt mereu gata sa aduca cateva kilograme bune de voie buna si energie pozitiva.