Connect with us
Cum alegi un carucior 3 in 1. Lucrurile pe care sa le iei in considerare si de ce

Stil

Cum alegi un carucior 3 in 1. Lucrurile pe care sa le iei in considerare si de ce

Atunci cand stii ca urmeaza sa vina pe lume bebe, doua lucruri sunt esentiale si trebuie sa fie neaparat cumparate: patutul si caruciorul. De cel din urma ne vom ocupa astazi. Cum alegi un carucior 3 in 1. Lucrurile pe care sa le iei in considerare si de ce.

Multi dintre parinti aleg varianta care le ofera acestora toate elementele necesare si ne referim aici la carucioare 3 in 1. Aceste modele sunt complete, fiind adaptate etapelor de dezvoltare ale celui mic. Pas cu pas, o astfel de achizitie se dovedeste una de lunga durata.
Tocmai de aceea majoritatea cauta carucioare 3 in 1 cat mai interesante, pentru ca se pot folosi pe o perioada mai lunga de timp, de la nastere si pana cand cel mic implineste varsta de 3 ani.

Daca sunteti in cautare de carucioare 3 in 1 si nu stiti inca ce model sa alegeti, iata cateva lucruri care v-ar putea facilita decizia finala in ceea ce le priveste:

  • Verificati daca setul include aparatoare de ploaie pentru a proteja bebelusul. Vremea in Romania nu mai este de mult timp asa cum poate doar bunicii au fost obisnuiti. Se schimba de la ora la ora, iar plimbarea in parc nu trebuie sa va prinda pe neasteptate. Bebe raceste imediat, mai ales in primele luni, atunci cand sistemul lui imunitar nu este dezvoltat complet.
  • Aplecarea spre varianta de carucioare 3 in 1 provine si din faptul ca acestea vin la pachet cu scoica auto. Pentru siguranta celui mic, verificati ca aceasta sa fie omologata conform normelor europene si testata conform testelor precum ADAC, TCS, OAMTC, teste care sunt efectuate atat pentru coliziuni frontale, laterale si din spate.
  • Un astfel de carucior trebuie sa fie usor de pliat, fara prea mare efort. Ganditi-va la mamicile care trebuie sa se “lupte” cu el. El trebuie sa aiba si putine kilograme. Pe piata, atunci cand vorbim despre carucioare 3 in 1, ele au in jur de 10 kilograme sasiu cu hamac (partea sport), landou sau scoica.
  • Rotile trebuie sa se roteasca la 360 de grade, spatarul trebuie sa aiba mai multe trepte de inclinare.
  • Partile textile ale unui carucior 3 in 1 trebuie sa fie in intregime lavabile. Celor mici le place la nebunie sa manance in carucior, iar bebelusii regurgiteaza adesea in el.
  • Manerul sasiului trebuie sa fie tip bara, fata de carucioarele cu doua manere, care trebuie sa fie conduse cu doua maini. Mai mult efort pentru mamica sau pentru tatic nu este niciodata binevenit, mai ales cand vine vorba despre plimbarile in parc cu cel mic.
  • Specialistii recomanda ca oricare dintre modelele de carucioare 3 in 1 sa indeplineasca urmatoarea conditie: partea sport si scoica sa fie reversibila, pentru ca cel mic sa poata fi pozitionat in ambele sensuri de mers. Poate descoperi lumea din ambele unghiuri.
  • Parintii trebuie sa achizitioneze carucioare 3 in 1 cu garantie de 24 de luni.

E cunoscut faptul ca producatorii de carucioare 3 in 1 se bucura de popularitate printre parinti. Daca sunteti si voi in cautare de astfel de modele, atunci faceti o oprire la Noriel, acolo unde raportul calitate – pret ii va incanta pe parinti, iar dorintele lor vor fi indeplinite. Pentru plimbari linistite, exista Noriel si produsele pe care le pune la dispozitie mamicilor si taticilor. Restul, e descoperire si bucurie.

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top