Connect with us
Profețiile lui Arsenie Boca pentru Anul Nou. Ce spunea părintele că se va întâmpla

Spiritualitate

Profețiile lui Arsenie Boca pentru Anul 2021. Ce spunea părintele că se va întâmpla

Profețiile lui Arsenie Boca pentru Anul Nou. Ce spunea părintele că se va întâmpla și chiar s-a întâmplat. Se spune despre părintele Arsenie Boca că avea darul de a vedea în viitor. El i-ar fi spus lui Nicolae Ceaușescu că va fi ucis într-o zi de mare sărbătoare. Așa s-a și întâmplat, pentru că soții Ceaușeșcu au fost împușcați în ziua de Crăciun. Ce alte profeții a mai avut părintele Arsenie Boca.

Profețiile părintelui Arsenie Boca

Cele mai cunoscute profeții ale părintelui Arsenie Boca se referă la moartea soților Ceaușescu și Revoluția din 1989. Zoe Dăian a povestit, la un moment dat, că prin anii 80, părintele a fost dus la Ceaușescu care l-a întrebat dacă știe când va muri. Atunci, Arsenie Boca i-a răspuns că într-o zi de mare sărbătoare, atât Nicolae cât și soția lui Elena, vor fi omorâți. Ceaușescu s-a enervat, i-a cerut să plece, și de atunci nu s-au mai văzut niciodată. Profeția s-a îndeplinit, pentru că dictatorul și soția lui au fost executați chiar în ziua de Crăciun.

Părintele Arsenie Boca ar fi prevestit și Revoluția din 1989. El a spus că mulți tineri vor muri jertfiți ca niște miei.

„Înainte de a se sfârşi zilele, la părintele a fost o verişoară şi el i-a spus: ‘Vezi că eu mor şi nu va trece mult timp şi în România va fi vărsare de sânge’”, stă scris în cartea „Alte mărturii despre Părintele Arsenie Boca”.

Mai mult decât atât, Arsenie Boca știa ce se va întâmpla și cum vor trăi românii după căderea regimului comunist. El a spus că după Ceaușescu, dar nu imediat, poporul român va avea mult de suferit și tot el i-a sfătuit pe oameni să aibă demnitate și personalitate și să nu plece capul prea mult.

Tot el spunea că la un moment dat Bucureștiul va fi un nou Ierusalim, și că România va fi Grădina Maicii Domnului. Cei care vor rămâne vor fi aleșii lui Dumnezeu, într-o fericire nemaipomenit de mare. Este posibil să înceapă transformarea Capitalei din 2021?

Preotul Serafim Bădilă, de la Mănăstirea Căişel a relatat o discuție pe care a avut-o la un moment dat cu părintele Arsenie Boca.

„Pentru ce zic eu că avea darul clarviziunii? Am fost învăţător la clasele I – IV 20 de ani. Mi-a spus: tu trebuie să pleci de acolo. Să te duci să faci teologia. La aceasta eu i-am răspuns părintelui cu gândul, pentru că nu îndrăzneam cu vorba. În gândul meu am zis: nu mi-am strâns bani şi trebuie bani să faci o şcoală. Părintele mi-a spus: „Mă, îţi pui problema că n-ai bani? Are mama ta”. Fără să-i spun eu că tatăl meu a fost miner şi a trecut la cele veşnice şi mama mea a avut pensie, deci mă putea întreţine, pentru că fratele meu era căsătorit şi surorile mele erau la mănăstire. Deci mama din pensie mă putea ţine”.

Arsenie Boca este considerat de către unii din ucenicii săi ca fiind cel mai mare duhovnic român al secolului XX. La mormântul său de la Mănăstirea Prislop din Țara Hațegului, se perindă zilnic sute de pelerini.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Spiritualitate

To Top