Connect with us

Stil

Primul carucior pentru copii care se conduce singur. Ai rabdare pana in aprilie 2017 pentru el?

Carucioarele pentru copii se numara printre cele mai importante achizitii atunci cand urmeaza sa vina pe lume un bebelus.

Carucioarele pentru copii se numara printre cele mai importante achizitii atunci cand urmeaza sa vina pe lume un bebelus.

Pe piata din Romania si numai se gasesc o multime de modele de carucioare pentru copii. Si, daca nu vi se parea deja dificila alegerea unui astfel de produs, va anuntam ca din aprilie 2017 va fi si mai greu. Concret, peste un an si doua luni, isi va face aparitia Smartbe, primul carucior inteligent din lume. El foloseste detectarea miscarii mamei sau tatalui lui bebe, pentru a-i urma pe parinti oriunde ar merge, fara ca ei sa mai impinga sau sa ghideze dispozitivul cu mainile.

Practic, in aprilie 2017 vom face cunostinta cu caruciorul care se conduce singur!
Iar daca asta va uimeste, atunci trebuie neaparat sa stiti cu ce mai este dotat unul dintre cele mai fascinante carucioare pentru copii de pana acum.
Pe langa un motor electric, care va asigura propulsia caruciorului, el va dispune si de doua boxe wireless, pentru ca bebelusul dumneavoastra sa asculte muzica relaxanta sau povesti, dupa preferintele parintilor, un sistem de leganare, trei copertine retractabile, un sistem de incalzire a biberonului si un sistem de control al temperaturii.

Producatorii lui Smartbe spun ca parintii nu trebuie sa isi faca griji in ceea ce priveste siguranta “in trafic” a bebelusului aflat in caruciorul inteligent. El este dotat cu sisteme directionale, camera video in interior, dar si la exterior, cat si o alarma anti-furt. Va putea fi controlat de la un panou de comanda, care este integrat in manerul caruciorului. Si, pentru ca s-au gandit la parintii moderni, producatorii vor permite acestora sa se foloseasca de o aplicatie si pentru iOS, si pentru Android, pentru a “ghida” caruciorul la plimbare.

Motorul caruciorului Smartbe poate fi setat pe trei moduri:

  1. Autopropulsat, iar acesta va folosi senzorii pentru a pastra distanta constanta fata de mamica sau de tatic.
  2. Propulsie asistata, care functioneaza exact ca si masina de tuns iarba pe care o vedeti pe micile sau marile ecrane.
  3. Manual, prin care carucioarul functioneaza asemenea unui carucior obisnuit.

Perioada de functionare a unui Smartbe, tot potrivit producatorilor, este de pana la 6 ore, iar pe langa toate functiile pe care le-am enumerat mai sus, el va putea sa incarce chiar si telefonul mobil al celui care il scoate la plimbare pe bebe si vrea sa faca cat mai multe poze acestuia, dar nu mai are baterie.
Evident, costul achizitionarii lui Smartbe va fi unul mare si nu toti parintii isi vor putea permite sa se orienteze catre varianta mai degraba desprinsa din filmele SF decat din realitate. Un carucior Smartbe va costa aproximativ 3.200 de dolari, plus taxele de livrare. Incepand cu luna aprilie 2017, poti comanda un astfel de carucior de pe site-urile specializate.

Iar daca ai vreun dubiu in ceea ce il priveste, poti intra pe pagina oficiala a producatorului, Indiegogo. Dar pana la aparitia acestuia carucior inteligent, noi te invitam sa alegi dintre modelele de carucioare pentru copii pamantesti, tipice si mult mai ieftine decat ceea ce propun anul viitor cei de la Indiegogo. Descopera oferta, bucura-te de plimbarile cu bebe. Cine stie cand o sa iti mai lipseasca sa impingi caruciorul, cu bebe gangurind de zor in el si descoperind lumea?

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top