Connect with us
Si tu trebuie sa faci aceste 3 lucruri inainte de dus

Stil

Si tu trebuie sa faci aceste 3 lucruri inainte de dus

Uite care sunt cele 3 lucruri pe care trebuie neaparat sa le faci inainte de fiecare dus!

1. Da-ti jos lentilele de contact. Iti poate parea o gluma, insa studiile arata ca un procent foarte mare din femeile care poarta lentile de contact, fac dus fara sa le dea jos. Materialul fragil din care sunt facute lentilele este permeabil, asa ca microorganismele care se gasesc in apa de la robinet pot patrunde cu usurinta prin el, cauzand numeroase infectii la nivelul ochilor. Specialistii incurajeaza pacientii care poarta zilnic lentile de contact sa le dea jos inainte de fiecare dus, pentru a preveni aparitia acestor infectii, sau a oricaror alte boli oculare.

Dupa un dus revigorant iti pot improspata tenul cu aceste ingrediente minune!

2. Piaptana-ti parul. Probabil stii deja ca nu ar trebui sa iti perii parul cand este ud, deoarece firele sunt extrem de fragile si se pot rupe, astfel parul tau devenind rar si lipsit de viata. Ceea ce nu stiai este ca si tu devii mai agresiva in aceasta actiune dac aparul este ud. Iata explicatia: apa ii ofera firului de par abilitatea de a se intinde, iar tu nu vei percepe la fel tensiunea care exista in el. Pe de cealalta parte, parul ud si incalcit iti poate da mult de furca, asa ca ideal este sa il perii inainte de a intra la dus.

3. Lasa problemele la usa. Dusul este o buna oportunitate pentru a te relaxa, asa ca ai face bine sa te detasezi de toate problemele si sa iti oferi putin timp pentru tine. Atmosfera relaxanta te va elibera de stres si de energiile negative cat ai clipi!

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top