Connect with us
Ştiai că poţi face asta cu un simplu umeraş din sârmă?

Stil

Ştiai că poţi face asta cu un simplu umeraş din sârmă?

Un simplu umeraş din sârmă are mai multe întrebuinţări decât ai crede! Iată ce poţi face cu el!

Ţi s-a înfundat scurgerea şi ai nevoie de o soluţie extrem de rapidă? Îndreaptă uşor gâtul unui umeraş din sârmă şi vei reuşi să scoţi impurităţile şi firele de păr care au blocat trecerea apei. Dacă nu ai altceva la îndemână, este soluţia ideală! Tot cu ajutorul unui umeraş poţi să sprijini o plantă care are nevoie de susţinere. Improvizează un mic spalier pe care să îl introduci în ghiveciul plantei şi problema este rezolvată!

Dacă ai timp suficient şi vrei să fii creativ, poţi desface un astfel de umeraş şi îl poţi transforma în baza pentru o coroniţă de pus la uşă în preajma sărbătorilor şi nu numai. Ai nevoie de câteva panglici, hârtie creponată şi alte asemenea podoabe pentru a îndrumuseţa cadrul din sârmă. Vei obţine un obiect decorativ minunat pentru uşa de la intrare!

Pare greu de crezut, însă cu ajutorul unui umeraş din sârmă poţi chiar să protejezi scurgerea unei piscine. Transformă-l într-un cerc şi întinde peste el o bucată de plasă deasă. Ai obţinut protecţia ideală pentru orice scurgere de dimensiuni mari!

Comprimă capetele umeraşului şi apoi îndoaie-l sub forma unui cârlig. Vei obţine un suport ideal pentru şlapi. Poţi să creezi chiar şi un suport pentru reviste dacă transformi partea de jos a umeraşului într-un pătrat şi apoi îl pliezi de la jumătate. Aşează-l la marginea patului sau în orice zonă accesibilă, pentru a fi aproape de revistele tale favorite ori de câte ori ai poftă de citit.

Sursa foto: goodhousekeeping.com

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top