Connect with us
culinare

Stil

Trendurile culinare din 2015

Trendurile culinare din 2015.

Se vorbeşte tot mai mult despre bucătărie şi alimentaţie sănătoasă. Din grija pentru sănătate, sau pur şi simplu din dorinţa de a reinventa stilul de a mânca, a fost concepută o listă cu trendurile culinare ce conţine o serie de produse pe care trebuie să le consumi sau măcar să le încerci anul acesta. Iată care sunt ele:

Bananele. Bananele sunt peste tot anul acesta. Indiferent că vorbim despre biscuiţii cu banane care înlocuiesc laptele, batoane de ciocolată cu banane şi arahide şi până la caramele ori îngheţată cu banane, aceste fructe exotice sunt nelipsite din alimentaţia anului 2015.

sursa foto alnatura.de

sursa foto alnatura.de

Pudra de arahide. Tot mai multe companii producătoare de alimente folosesc făina de arahide la shake-uri ori ca adaos în laptele pentru copii. Motivul principal îl constituie pierderea grăsimilor din arahide în timpul procesării şi păstrarea proprietăţilor proteice ale acestora.

sursa foto andreeachinesefood.blogspot.com

sursa foto andreeachinesefood.blogspot.com

Tipuri de sare mai sofisticate. Vedem tot mai des în magazine tipuri noi de sare, mult mai sănătoase şi mai benefice pentru organism decât cea obişnuită. Un exemplu elocvent este şi sarea roz de Himalaya, care conţine 84 de minerale pe care o sare obişnuită nu le are.

sursa foto pronapic.allshops.ro

sursa foto pronapic.allshops.ro

Popcornul aromat . Caramel, nuci, ciocolata, gumă de mestecat, toate aceste arome se regăsesc acum şi în popcorn, înlocuind clasicele floricele cu sare.

sursa foto a-kitchen-addiction.com

sursa foto a-kitchen-addiction.com

Sucul de turmeric. Pe lângă faptul că tratează aciditatea, previne dezvoltarea celulelor canceroase şi uşurează simptomele artritei, băutura-minune ne menţine tineri şi mai mult timp, asta datorită unui conţinut ridicat de antioxidanţi.

sursa foto wholefoodsexplorer.com

sursa foto wholefoodsexplorer.com

Batoanele din carne pentru creşterea energiei. Acestea conţin carne uscată şi presată, fructe uscate şi grăsimi şi au rolul de a înlocui batoanele proteice ori energizantele clasice.

sursa foto qualitybeef.org

sursa foto qualitybeef.org

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top