Uite ce spune culoarea preferată despre tine

04.02.2015
Uite ce spune culoarea preferată despre tine

Uite ce spune culoarea preferată despre tine.

Roşu. Pentru că este considerată a fi cea mai impunătoare culoare, aceasta surerează că ai o voinţă puternică, multă ambiţie şi o energie debordantă. Şi pentru că nu vă este frică să vă arătaţi personalitatea plină de voioşie, tânjiţi după atenţia şi complimentele celor din jur mai mult ca oricine altcineva.

Albastru. Această culoare spune despre tine că eşti o persoană care şi-a creat un set de principii fixe după care îţi ghidezi întreaga existenţă. Şi pentru că este culoarea cerului şi a apei, cauţi mereu să fie pace şi armonie în jurul tău, iar asta te face să fii înconjurată de o mulţime de prieteni, pe care îi răsplăteşti cu loialitatea şi sinceritatea ta.

Verde. Despre iubitorii acestei culori se spune că sunt persoane ce preferă siguranţa şi care tânjesc după recunoaştere. În plus, simt nevoia să fie iubite, lucru pe care îl răsplătesc cu loialitate.
Galben. Psihologia culorilor spune despre cei cărora le place culoarea galben că au aşteptări foarte mari de la ei, dar şi de la cei din jur, fiind adevăraţi perfecţionişti. De cele mai multe ori amuzante, aceste persoane se pot tranforma imediat în unele recalcitrante şi chiar răutăcioase dacă nu le convine ceva.

Maro. Această culoare îi caracterizează pe cei care se bucură de o viaţă simplă, fără a da doi bani pe bogăţiile materiale. Pentru ei contează cel mai mult să aibe parte de o relaţie armonioasă şi stât.

Negru. La fel ca şi culoare preferată, iubitorii de negru sunt serioşi şi încrezători în forţele proprii. Sunt genul de oameni independenţi, trăind mai mult în singurătate. Asta nu înseamnă că nu cunosc tipologia umană, ba dimpotrivă, intuiesc foarte uşor personalitatea şi starea emoţională a celor din jur.

Alb. Persoanele care au o slăbiciune pentru această culoare sunt la fel de pure şi deschise ca şi nuanţa preferată. Chiar dacă sunt caracterizate prin simplitate, acestea sunt firi curajoase şi încrezătoare, căutând mereu perfecţiunea.