Connect with us
berea

Stil

Știai că berea are aceste beneficii?

În mod surprinzător, berea te poate ajuta să te refaci după un atrenament intens. Desigur, asta nu înseamnă că trebuie să exagerezi și să bei câteva pahare bune. Este suficient să bei un pahar de bere după un atrenament și, după cum spun cercetătorii de la Granada University din Spania, organismul tău se va reface mai repede și își va recăpăta hidratarea. Așadar, dacă fugi de la sală în oraș cu prietenii, poți servi o bere. În caz contrar, este totuși recomandat să bei cât mai multă apă.

CITEȘTE ȘI: CLĂTEȘTE-ȚI PĂRUL CU BERE, IATĂ CARE SUNT BENEFICIILE

Berea îmbunătățește activitatea creierului. Se pare că ingredientele pe care le conține berea previn apariția bolilor precum Alzheimer sau Parkinson. Cel puțin, asta susțin cercetătorii chinezi. De asemenea, ei au descoperit că berea are proprietăți anticancer și conține antioxidanți, care protejează organismul de factorii externi care îl pot ataca.

Berea îmbunătățește funcțiile sistemului imunitar. Un studiu efectuat la Universitatea de Științe din Oregon arată că persoanele care consumă bere sunt mai puțin predispuse la infecții, răceli și gripe. Desigur, aceasta trebuie consumată cu moderație.  Totodată, aceasta este benefică și pentru sistemul osos, deoarece conține siliciu, un element fundamental pentru structura oaselor umane. Pe lângă asta, se pare că un consum regulat de bere ajută la eliberarea mai lentă a calciului din oase.

Berea este o sursă importantă de vitamine și minerale, cu un conținut ridicat de vitamina B, magneziu, seleniu, fier, calciu. Berea neagră conține o cantitate importantă de fier. Acesta este ajută la transportul oxigenului din plămâni către mușchi și organe. De aceea, când cantitatea de fier din organism este scăzută, corpul se oxigenează mai greu, iar tu te simți mai obosit și mai nervos.

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top