Connect with us

Stil

Uite ce spune forma buzelor despre tine

Tot ce trebuie să faci este să îţi imprimi forma buzelor pe o hârtie, apoi compar-o cu modele de mai jos. Să începem!

BUZELE TRIUNGHI. Această formă spune despre tine că eşti extrem de grijulie, atfel că încerci mereu să-i ajuţi pe ceilalţi şi ai abilitatea rară de a recunoaşte talentele celor din jur. Din păcate, de multe ori preferi să te laşi pe tine pe locul doi, doar pentru a-i vedea pe alţii excelând. Dacă eşti profesor, ori lucrezi într-un departament de resurse umane, atunci ai jobul perfect.

BUZELE DREPTUNGHIULARE. Cu astfel de buze, nici nu este mirare că animi orice loc şi de multe ori toată lumea te aşteaptă pentru a da startul unei petreceri. Nu de puţine ori ţi se întâmplă să ţi se ceară sfatul de către cei din jur, căci buzele tale spun că eşti un adevărat înţelept. Toată lumea se bazează pe tine, întrucât eşti o persoană de încredere, care rareori dezamăgeşte.

BUZELE ÎNCHISE. Încăpăţânarea ţi se citeşte pe buze, iar din moment ce ţi-ai fixat ceva în cap, nimeni nu te mai poate convinge de contrariu. Nu trebuie să disperi, căci acest lucru poate deveni o calitate, asta pentru că reuşeşti să duci la bun sfârşit tot ce îţi propui. În plus, dacă promiţi cuiva ceva, te vei ţine mereu de cuvânt, astfel că vei fi un prieten de nădejde pentru cei din jur.

COLŢURILE DESCHISE. Eşti genul de persoană care se satură repede de un lucru, astfel că eşti mereu în căutare de activităţi noi. Nu te vezi făcând toată viaţa aceiaşi meserie, iar aici vine partea bună, căci imaginaţia de care dai dovadă te scoate mereu în centrul atenţiei. Ce păcat că ceilalţi nu pot ţine pasul cu tine…

BUZA DE JOS ESTE MAI PLINĂ. Asta nu poate să însemne decât că eşti o persoană generoasă şi sari mereu în ajutorul celor apropiaţi. Chiar dacă nu ai multe de oferit, din puţinul tău oferi cu drag şi celor aflaţi în nevoie, fără a cere ceva la schimb. Ai mare talent la scris şi vorbit, să nu mai spune şi de faptul că reuşeşti că-i citeşti pe cei din jur fără prea mult efort, astfel că ştii cine îţi este prieten şi cine nu.

BUZELE CU LINII. Acele linii imprimate pe hârtie înseamnă că eşti o persoană stresată. Problemele şi nervii din ultima vreme au ajuns să se imprime pe buzele tale, asta pentru că nu ai avut timp să te ocupi shestiunile care îţi dau bătăi de cap. Chiar dacă nu vrei să ceri ajutorul celor apropiaţi, poate este cazul să-ţi calci pe inimă şi să te adresezi acestora, mai ales că vor fi la uşa ta cât ai mişca din buze.

sursa foto csid.ro

sursa foto csid.ro

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top