Connect with us

Stil

Un altfel de Halloween…..la Antipa!

Cei mici, dar si cei mari, sunt invitati sa participe la un Halloween diferit, vineri. Evenimentul este organizat de Muzeul National de Istorie Naturala „Grigore Antipa”.

Comunicatul trimis de Muzeul National de Istorie Naturala „Grigore Antipa” invita doritorii sa asiste la o serie de ghidaje tematice recompensate cu multe premii!

„Copiii vor putea să se înscrie la o serie de ghidaje tematice, la finalul cărora vor fi recompensați cu multe premii supriză! Mitologia unor popoare a atribuit pisicilor negre, liliecilor, precum și altor creaturi înfricoșătoare o simbolistică ce nu are legătură cu realitatea.

Haideți să căutăm împreună aceste vietăți în Muzeu și să descoperim adevărul științific despre ele!”,mentioneaza reprezentantii muzeului in comunicat.

Ghidajele tematice se vor desfasura pe tot parcursul zilei, incepand de la orele: 11,00, 13,00, 15,00, 17,00, 17,30, 18,00, 18,30 și 19,00. Costul de participare este de 10 lei/copil, iar inscrierile se pot face in limita a 20 de participanti/grup la telefon 021.305.60.31 sau pe e-mail, la info@antipa.ro.

Sursa foto singsingmiami.com

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top