Connect with us

Stil

TERAPIE SOC! Se baga in sicrie si isi asculta propria slujba de inmormantare. Explicatia e ULUITOARE!

In caz ca va intrebati de ce ar vrea cineva, de buna voie, sa fie bagat intr-un sicriu, cu mainile pe piept si sa-si asculte propria inmormantare, explicatia este simpla.

Se intampla in Coreea de Sud, a doua tara din lume in ceea ce priveste numarul de sinucideri. Da, este trist. Trist ar fi si faptul ca tot mai multi oameni se baga, de bunavoie, in sicrie, avand astfel ocazia sa participe la propria inmormantare.

Din fericire, aceasta este doar o terapie, usor morbida si stranie de altfel, ce presupune ca pacientii cu tendinte suicidale sa ia parte la propria moarte, inmormantare si tot ce tine de trecerea in lumea de dincolo.

Din statisticile furnizate de statul asiatic se arata ca zilnic 40 de oameni isi iau viata, cauza principala fiind stresul si presiunea unei societati hipercompetitive.

Cei care au pus la cale terapia ciudata au declarat ca scopul participarii la propria inmormantare este acela de a-i face pe cei deprimati sa poata sa iubeasca viata din nou. Si cum poti face asta mai bine decat sa experimentezi cum este sa nu mai ai cel mai de pret lucru, respectiv viata insasi?

Subiectii sunt pusi sa isi redacteze testamentul, sa faca o scrisoare de adio catre cei dragi, apoi sa stea intinsi in cosciug in timp ce le este facuta o slujba (falsa) de inmormantare.

Cum vi se pare aceasta tehnica macabra?

Sursa foto dailymail.co.uk

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top