Connect with us

Stil

UN CÂNTARET presat de fanii „Mireasă pentru fiul meu” să intre în casă pentru o concurentă! Vezi despre cine este vorba!

Încurcate sunt iţele iubirii în reality-show-ul „Mireasă pentru fiul meu”, de la Antena 1.  O concurenta s-a aprins dupa un cantaret.

Invitat iniţial în cadrul reality show-lui “Mireasă pentru fiul meu”, sezonul 6 pentru a le cânta piesa sa alături de Mellina, solistul a cucerit repede inimile miilor de fane ale show-lui de televiziune şi nu numai. Se pare că una dintre cele care s-au îndrăgostit iremediabil de Karym a fost Edith, una dintre cele mai iubite concurente.

Aceasta a căzut pradă farmecelor artistului, iar tânăra a fost fericită când a fost lăsată, alături de ceilalţi concurenţi din concurs să participe la evenimentul de lansare a noului single al artistului intr-un club din Bucuresti unde toata lumea s-a dezlantuit si astfel s-au dat frâu vorbelor.

Se pare că, intuiţia fanelor nu a dat greş deoarece artistul a revenit la scurt timp în casa “MPFM” imediat după lansare. Multe tinere de pe reţelele de socializare au laut-o „razna” şi au sugerat că tânărul ar fi venit în casă tocmai pentru a se revedea cu Edith.

De atunci, Karym este asaltat de miile de fane pentru a intra în casa reality show-ului pentru că Edith vorbeşte numai despre acesta. Pe un site de socializare, cântăreţul ar fi mărturisit că ar vrea să intre în casă, alături de concurenţi, măcar pentru o scurtă perioadă daca ar fi posibil. „Dacă era posibil… nu stăteam pe gânduri…”, le-a răspuns Karym fanilor lui Edith, mai ales că între ei pare că s-a înfiripat ceva.

„Pentru că am primit foarte multe mesaje de la voi, vreau să vă asigur că Edith are toată susţinerea mea şi, indiferent de alegerile pe care le va face în competiţie, ea rămâne un om extraordinar. Chiar dacă acum nu este posibil, sunt sigur că între noi se va lega o prietenie frumoasă în afara casei. Nu uitaţi să o votaţi pe site şi prin sms. Vă pup”, a mai adăugat artistul pe site-ul de socializare unde a postat şi o poză cu ei împreună.

„Îmi plac show-urile de televiziune şi le urmăresc. Singura emisiune în care mi-aş dori să apar în postura de concurent e “Te cunosc de undeva”. Într-adevar, am fost asaltat de fanii „Mireasă pentru fiul meu” pentru a apărea în emisiune mai des… mă încântă ideea şi aş participa cu drag la toate emisiunile “MPFM”, dar nu în calitate de concurent”, a declarat Karym pentru click.ro.

O piesă l-a apropiat de Edith

Ceea ce l-a apropiat de concurenta de la “Mireasă pentru fiul meu” este piesa “Anonim”, pe care a compus-o în colaboarare cu Mellina, cunoscută pentru hitul “Poză de album” cântată cu Vescan. Aceasta are peste 1 milion de vizualizări pe Youtube, în doar două săptămâni de la lansare şi se bucura de un mare succes. „Sunt fericit că am lansat „Anonim” şi sunt foarte încântat de reacțiile pozitive ale publicului.

A fost şi este o experiență frumoasă să lucrez cu Mellina. Cu ea am mai lucrat şi pentru single-ul „#suntaici”, însă a fost doar pe partea de producție. Îi mulțumesc pe această cale că a avut încredere în mine!”, declara Karym. S-ar părea că această piesă a fost îndrăgită în casa “Mireasă pentru fiul meu” şi tocmai de aceea solistul a fost invitat să o cânte. De aici până la pasiunea lui Edith pentru el a fost doar un pas.

Cum emisiunea se termină pe 4 martie, iar ea încă nu şi-a găsit jumătatea, există posibilitatea să îşi reia povestea în viața de zi cu zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top