Connect with us

Stil

Locuitorii din Nepal, BLESTEMATI pentru ritualurile lor bizare? CE MASACRU A AVUT LOC ANUL TRECUT

Cutremurul care a ucis 4.310 nepalezi weekendul acesta ridica o serie de semne de intrebare in legatura cu fenomenele din aceasta tara.

Pentru a potoli setea zeilor hindusi, la fiecare 5 ani sunt sacrificate sute de mii de animale. Anul trecut s-a atins o cifra record in acest sens: peste 250.000 de tauri, capre si pasari macelarite intr-un ritual bizar restului lumii.

CITESTE SI: COMUNICAT DE ULTIMA ORA DESPRE CUTREMURUL DIN NEPAL

Hindusii se inchina la zeita puterii, la templul lui Gadhimai, aproape de granita cu India, in regiunea Bariyarpur. La festivalul de anul trecut au fost ucise in cinstea zeitei Gadhimai 250.000 de animale si expuse intr-un ritual barbar.

Bivolii au fost macelariti pe un camp, in apropierea de celebrul templul, in serie de cate 5.000. Aceste ritualuri au starnit opozitia PETA. La festival participa din 5 in 5 ani peste 2,5 milioane de oameni si, potrivit unui oficial local, nu se poate estima numarul exact al animalelor sacrificate.
NEPAL 02
Animalele sunt liniate pe campurile din jurul templului, iar imaginea este cu totul inspaimantatoare. In fiecare zi a festivalului sunt ucise cel putin 10.000 de animale, scrie Daily Mail.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top