Connect with us

Stil

Vorbesc specialiștii: De ce plânge ARSENIE BOCA în icoane

Comunitatea creștină din toată România crede că vine Apocalipsa sau că Arsenie Boca dorește să transmită niște mesaje importante pentru români, după ce o icoană cu chipul acestuia a început să plângă neîncetat, de la Sfântul Gheorghe încoace.

Cei mai mulți credincioși consideră că icoana care plânge este fără doar și poate o minune divină și trebuie interpretată ca un mesaj pentru ortodocșii români. Site-ul spynews.ro a stat de vorbă cu un inventator român, Iordan Stavar, care vorbește din punct de vedere științific despre lacrimile lui Arsenie Boca.

Acesta susține că picturile striate, la o temperatură foarte înaltă, încep să facă condens, fapt pentru care se produc ”lacrimile”. Cercetătorul român a declarat că despre acest experiment nu știe nimeni, explicând în cartea sa „Realismul Științific și Religios” că după terminarea unei slujbe într-o biserică, la care a asistat, temperatura de 37 grade a făcut ca icoanele să fie umezite, însă umezeala nu a ieșit doar din ochi, cum este cazul icoanei cu Arsenie Boca.

Parapsihologul Lucian Iordănescu are și el o poziție despre lacrimile lui Arsenie Boca. În opinia acestuia, este vorba doar de puterea minții: „Mentalul inconștient afectează ochii”, a declarat parapsihologul pentru spynews.ro.

Acesta susține că este vorba despre materializări endoplasmatice, și anume, dacă un om gândește cu tărie despre ceva, acel lucru se poate materializa. Cu alte cuvinte, lacrimile pot fi efectul credinței puternice pe care o au oamenii în Sfântul Ardealului.

Localnicii din comuna Pușcași susțin că Arsenie Boca plânge pentru păcatele lor. Cele mai multe femei întrebate de motivele pentru care plânge părintele de la Mănăstirea Prislop susțin că Sfântul Ardealului vede multe necazuri din Ceruri și ne trimite mai multe avertismente despre ceea ce ne așteaptă.

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Stil

To Top