Connect with us

Știri

O adolescentă s-a trezit din comă și i-a spus un lucru cutremurător mamei sale

O tânără în vârstă de numai 14 ani a trecut ca prin urechile acului pe lângă moarte. Aflată pe patul de spital, aceasta s-a trezit și i-a spus un lucru de-a dreptul cutremurător.

Hannah Mitchell, în vârstă de 14 ani, înota cu un prieten, atunci când a fost atacată de o meduză Irukandji. Acest tip de meduză este unul extrem de veninos. Are numai 2 – 2.5 centimetri, iar înțepătura sa poate fi una letală.

Hannah Mitchell a simțit o durere atât de mare încât nu credea că va supraviețui. Adolescenta a fost dusă de urgență la spital, acolo unde i-a fost indusă coma. Mama ei era la numai 40 de minute distanță, iar în momentul în care a văzut-o, aceasta tremura și tușea sânge.

Femeia a spus postului local că a fost devastată în momentul în care Hannah s-a trezit și i-a șoptit ceva la ureche.

Când s-a trezit, adolescenta avea în continuare dureri cumplite. Mama ei a fost devastată când a auzit-o cum o imploră să o lase să moară.

„Să o aud că imi spune: „Lasă-mă să mor, pentru că este prea mult, mama”, a fost răvășitor”, a declarat mama tinerei.

La două săptămâni de la acest eveniment terifiant, Hannah a fost externată și vorbește despre experiența care i-a schimbat definitiv viața. Aceasta a început să se teamă de apă.

Hannah

Hannah a dezvăluit că se gândea să moară

„A fost mai mult decât durere – mă gândeam că mor. Puteam să îmi simt plămânii și inima. Totul în interiorul meu se prăbușea, încetul cu încetul”, a declarat fata pentru un post local.

Din fericire, Hannah nu a rămas cu o durere permanentă și speră să poată să treacă peste frica de apă. Cazul adolescentei este un semnal de alarmă pentru toți părinții, care trebuie să își supravegheze copiii în apă. Din păcate, numărul meduzelor este unul uriaș în Australia și doar norocul te poate scăpa de înțepături.

A dispărut de acasă și s-a întors după trei ani! Ce detaliu bizar au observat părinții

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top