Connect with us
S-a trezit după 11 luni de comă. Nu-și amintește de pandemie, deși a avut de două ori coronavirus

Externe

S-a trezit după 11 luni de comă. Nu-și amintește de pandemie, deși a avut de două ori coronavirus

Un tânăr din Tutbury, Staffordshire, trece printr-o perioadă extrem de grea. Acesta a suferit un accident extrem de grav, în urma căruia a rămas cu traume extrem de mari. Astfel, el a stat 11 luni în comă și, ca prin miracol, și-a revenit. Totuși, familia tânărului crede că el nu-și amintește de pandemia de coronavirus și nu înțelege de ce nimeni nu-i poate fi alături, deși el a avut de două ori virusul.

Nu știe că există pandemie, deși înainte de comă a avut coronavirus

Un adolescent trăiește drama vieții sale. Joseph Flavill, în vârstă de 19 ani, a fost lovit de o mașină în timp ce mergea în Burton upon Trent, Staffordshire. Tragicul accident a avut loc la data de 1 martie anul trecut, cu trei săptămâni înainte de începerea primului blocaj național al Marii Britanii, provocat de pandemia de coronavirus.

Înainte, el era un copil plin de viață, inteligent, pasionat de școală și de sport, participând la numeroase competiții.

Timp de aproximativ 11 luni, el s-a aflat în comă din cauza unui traumatism cerebral. El a fost tratat la spitalul general Leicester și a fost mutat acum la centrul de îngrijire Adderley Green din Stoke-on-Trent pentru a-și continua recuperarea. El dă semne pozitive și este tot mai aproape de viața lui normală, deși drumul este extrem de complicat.

Băiatul a început să-și miște membrele, să-și atingă cu mâinile alte părți ale corpului și reacționează atunci când îi vede pe cei dragi prin intermediul rețelelor de socializare, le zâmbește și deschide ochii pentru a interacționa cu ei. Rudele lui cred că îi este foarte greu tânărului că nu îi poate simți alături de el și sigur nu înțelege de ce, având în vedere că el a dormit tot timpul pandemiei.

„Habar n-am cum va ajunge Joseph să înțeleagă prin ce am trecut cu toții. Când va fi treaz în camera lui, nu va avea nicio idee de ce este acolo. Vorbim despre asta la telefon și încercăm să-i explicăm că vrem cu adevărat să fim acolo ținându-l de mâini, dar nu putem să o facem din cauza coronavirusului.”, a explicat mătușa lui Joseph.

Deși copilul a avut de două ori coronavirus îniante de a intra în comă, nu va înțelege ce se întâmplă. Mama sa a avut voie să îl viziteze o singură dată, iar atunci a fost echipată, a purtat mască și a păstrat distanțarea, pentru a nu-l afecta în vreun fel pe copil.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top